L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Merhabalar, Çalışmamda MANOVA kullanıyorum. Fakat varsayımlardan varyansların eşitliği (Homogeneity of variance- Levene Test) sağlanmıyor. Bu durumda alternatif olarak hangi analizin yapılabileceğini bulamadım. Bu konuda bilgili, tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 t-test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ama benim bağımlı değişkenimin üç boyutu var. ve bu boyutlar arasında anlamlı korelasyon var. yine de t test yapabilir miyim? yapabiliyorsam referans gösterebileceğim bir kaynak söyler misin? bir de t-testte de aynı varsayım var. yine levene ye bakılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar