Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP530U3C-A01US-specs sunun muavili, veya kendisi, laptop önerilerinizi alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 12 inçler var onlara da baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ekranı büyük fiyatı ucuz al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 zenbook prime ux31a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Macbook air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 acer timeline ultra da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 asus notebook al. ben 3 senedir kullanıyorum, ilk aldığımdan itibaren yaklaşık 2 sene 8 saat pil gücüyle kullandım. son 1 senedir 6 saat kadar idare ediyor. cd rom driver yok ama bence mükemmel iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 KHaRoN said: zenbook prime ux31a bende buna takıldım ama daha ucuz bişi aradığım ıcın bulasmamıstım hiç, tekrar bi gözden geciriyim durumu o zaman. hos ben almıyorum ben kullanmıycam, ömrümde laptop kullanmadım ama olsun. tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 macbook air almayacaksanız tek tavsiyem şu olur: http://gizmodo.com/5935723/lenovo-thinkpad-x1-carbon-review-what-the-future-of-laptops-should-be zira zenbook prime plastik yahu tamam iyi ama, bir mba değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar