Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/yazuach-2818/hero/11159560 hesapta 60 lvl demon hunter 60 lvl monk 60 lvl witch doctor 60 lvl barbarian bulunmakta. eşyalar kısmen kötü. 5 m nakit ve yaklaşık 15-20 milyonluk da banka ve satışta eşya var ( üzerindekiler dahil değil buna) nick değişimi kullanıldı ve rmah girilmiyor ( accountu aldığım kişiden dolayı, kimliğinin fotokopisi lazım vs ) fiyatı bilemiyorum darejedi bir rakam söylerse o rakam civarında satmayı düşünüyorum. adam işin piri oldu sonuçta. /summon darejedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Şimdi şöyle birşey var http://forum.paticik.com/read.php?27,6415633 bu satışın 110TL olduğu göze alınırsa aslında seninkinin de 100TL olması gerekir. O karakter çok ucuza gitti. DH da olan build eh işte seviyesinde oradan biraz getirisi olabilir stash kısmı gerçekten 15m gold eder ise sadece onlar ve acc 80m eder e 4 tane 60lvl char var çok rahat 120TL eder yalnız RMAH girilemiyor olması sıkıntı para kazanmayı düşünene zorluk çıkarır tabi yasal yolları kullanacak ise. Diğer türlü zaten engel teşkil etmeyecektir. Uzun lafın kısası acc bana sorarsan 100-120TL arasında gider. Nakitinin olması avantaj 1m ye gayet hell kasabilecek build yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 teşekkürler. 100 lira nakite satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu hesaptan satıyorum. diğeri kimvurduya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 satmıyosun. lelouchshiba insan olmayı öğrenemediği için hesap satamıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar