N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 canlarım ciğerlerim, şöyleki 3-5 gün öncesine kadar canavar gibi çalışan torrentim kendinden geçti ve artık beni sevmediğini belli etmeye çalışıyor zannımca. 13-15kb la indiriyor saçma bir şekilde. gel gör ki internet hızım nacizate 50mb. bana yardımcı olun beyler agalar ps: evdeki dier bilgisayarlardaki torrentlerde de aynı problem var bi benimkinde değil pps: valla lan bi el atıverin ppps: evet ben geri geldim. sizi çok seviyorum öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Modemin power tuşuna 15 sn basılı tut. Elini 5 sn çek sonra tekrar bas. Yine olmadı direk powera bas 30 sn bekle buzluğa at. 1 saat kalsın çıkar 1 saat de çözülsün. Çözülünce kabloları takıp powera bas. Oda olmadı müşteri hizmetlerini ara böyleyken böyle oldu de ekip fln yollasınlar ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 seed azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hastayı görmemiz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 seed falan az değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 virüs vardır arkada bağlantıyı yiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 private mi public mi seedler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hidrojeni falan tam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 firewall port açmaca sağ altta sarı üçgen ünlem mi var yeşil yuvarlak check mark mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 valla hersey normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 internet hızın düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ttnet adsl kullanıyorsan 50gb ı geçtikten sonra adil kullanım hedesinden vanayı kısıyorlar. Benim de başıma geldi, genel olarak internet de çok yavaşlıyor hatta. Ay başına düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sorunun utorrent kaynaklı olmadığını söyleyebilirim. Deluge adlı torrent programıyla da denedim. Süperonline 20 Mb fiber kullanıcısıyım. Bende de aynı şekilde yavaşlama mevcut. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Torrent ağ ayarlarında sorun bulmuyor. Yani sarı ünlem işareti yok. Dosyalar iniyor fakat hız 100 Kb civarını geçmiyor. Seed konusuna gelince seed fazlasıyla var. Ayrıca public ya da private tracker farketmiyor. Fikri olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yavşaklık die okuyup girdim, ben yatıyorum gn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Yasadisi isler yaptigindandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 nayna said: Sorunun utorrent kaynaklı olmadığını söyleyebilirim. Deluge adlı torrent programıyla da denedim. Süperonline 20 Mb fiber kullanıcısıyım. Bende de aynı şekilde yavaşlama mevcut. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Torrent ağ ayarlarında sorun bulmuyor. Yani sarı ünlem işareti yok. Dosyalar iniyor fakat hız 100 Kb civarını geçmiyor. Seed konusuna gelince seed fazlasıyla var. Ayrıca public ya da private tracker farketmiyor. Fikri olan var mı acaba? bende de onun 50 mb olanı var işte aynı durum söz konusu tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar