Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

utorrent yavaşlık problemi

N-c

Öne çıkan mesajlar

canlarım ciğerlerim, şöyleki 3-5 gün öncesine kadar canavar gibi çalışan torrentim kendinden geçti ve artık beni sevmediğini belli etmeye çalışıyor zannımca. 13-15kb la indiriyor saçma bir şekilde. gel gör ki internet hızım nacizate 50mb. bana yardımcı olun beyler agalar
ps: evdeki dier bilgisayarlardaki torrentlerde de aynı problem var bi benimkinde değil
pps: valla lan bi el atıverin
ppps: evet ben geri geldim. sizi çok seviyorum öptüm
Sosyal ağlarda paylaş

Modemin power tuşuna 15 sn basılı tut. Elini 5 sn çek sonra tekrar bas. Yine olmadı direk powera bas 30 sn bekle buzluğa at. 1 saat kalsın çıkar 1 saat de çözülsün. Çözülünce kabloları takıp powera bas. Oda olmadı müşteri hizmetlerini ara böyleyken böyle oldu de ekip fln yollasınlar ne bilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun utorrent kaynaklı olmadığını söyleyebilirim. Deluge adlı torrent programıyla da denedim. Süperonline 20 Mb fiber kullanıcısıyım. Bende de aynı şekilde yavaşlama mevcut. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Torrent ağ ayarlarında sorun bulmuyor. Yani sarı ünlem işareti yok. Dosyalar iniyor fakat hız 100 Kb civarını geçmiyor. Seed konusuna gelince seed fazlasıyla var. Ayrıca public ya da private tracker farketmiyor. Fikri olan var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

nayna said:

Sorunun utorrent kaynaklı olmadığını söyleyebilirim. Deluge adlı torrent programıyla da denedim. Süperonline 20 Mb fiber kullanıcısıyım. Bende de aynı şekilde yavaşlama mevcut. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Torrent ağ ayarlarında sorun bulmuyor. Yani sarı ünlem işareti yok. Dosyalar iniyor fakat hız 100 Kb civarını geçmiyor. Seed konusuna gelince seed fazlasıyla var. Ayrıca public ya da private tracker farketmiyor. Fikri olan var mı acaba?

bende de onun 50 mb olanı var işte aynı durum söz konusu tamamen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...