ravnen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 İnferno Act3 Full Farmlayan ve 40 milyon gold bulunan Barbar karakterimi satıyorum. tornado buildli buffsız 60 k wotb ve into the fray buff ile birlikte 90 k damage oluyor. Fiyat 110 Lira burdan profile bakabilirsiniz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/TITANN-2760/hero/16002365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 goldu ayrı satsan daha çok olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravnen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 1m gold 1.2 liraya inmişkenmi :) yok olmuyor. ben komple kurtulmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 niye satıyosun dursun yatsın canın sıkılınca oynarsın exp falan gelir ne bilim napıcan 100 lirayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravnen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 artık öyle bir hale geldi ki oyun, act3 farm yapıyorum ama 1 tane kendim bulupta giydiğim item yok üzerimde. hepsini ah den aldım, bu kadar masraf yapıp üstüne act3 ten lvl 53 54 item düşünce inan giripte oynayasım gelmiyor, belki diyebilirsin her dakika item düşse anlamı kalmaz diye ama ben oyunu aldığımdan beri 1 tane düşmedi abi neden oynayım beni cezbeden birşey yok yane, hane 1 2 item düşmüş olsa yine insana bi heves gelir farm yapayim der ama yok abi yane varsa ben durmadan nolife farm yaparim itemde düşürüm diyen buyursun alsın fiyat gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 of aynen ben de o yüzden girmeyi bıraktım abi oyuna. bütün parçaları parayla toplamaktan sürekli AH farmlamaktan acayip sıkıldım. DH, Barbar, Monk oynuyorum ama yine de 1 tane item düşünce oo ben bunu takarım diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ah de harcadigin zamanlarda elite kesseydin belki düşmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben tüm goldları rmah'tan satabiliyorum. pandalar için balance'a atıyorum parayı paypala atsan bile daha karlı değil mi tl ile satmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravnen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ah de zaman harcamadım ki sadece item almak için bakıyorum. bütün zamanım full farm la geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Arkadaşın dediğine katılıyorum üzerinde kendiniz bulupta kullandığınız kaç tane iteminiz var?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 valla benim karakterlere cok az item almışımdır belki 3 belki 5 tane daha fazla değil, birkaç tanede arkadaşlarım vermiştir. 2 si act3 farm yapıyor diğer 2 si act2 de biride act 1 ayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fistan said: ah de harcadigin zamanlarda elite kesseydin belki düşmüştü? 11k elit kesmişim, daha ne kesicem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bir aksilik çıkmazsa tarafımdan alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravnen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar