Bathory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ortada bi yerde vinyl color var ordan deişio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 vinlycolor yazısının üzerine mouse ile tıkla sagda renk paleti cikiyor.oradan sececeksin. multiplayer yapmak isteyen varsa bana icq dan ulaşssın. icq:282872[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bu arabanın üstüne konan resimler motor update leri bok püsür neye göre açılıo[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya bugun aradım bıraz ne kadar yazıcıoglu acık olmasda bıkac yer acıktı ama yoktu off off almam lazım ps2 ye alan warsa nerden aldıklarını solesınler kosarak gıdıcem :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bagdat caddesi perla bilgisayar paşabahçenin sokağı[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 amd 1.8 256 ram gforce2mx440'ta...Kapatilabilecek tum detaylari kapatmama ramen oyun feciiii sekilde yavas..Sebebi ne olabilir?Yavas derken...Slow motion gibi oynuyorum oyundaki 1 sn,5 sn'ye bedel yani..Tum detaylari acsamda ayni yavaslikta tum detaylari kapasamda,kopurucem ya SS'leri gordukce agzimin suyu akiyor zaten.Yardim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 abi bir süre sonra hep aynı şeyler tekrir ediyormuş gibi geldi bana... 40. görevdemi neyim öyle bişey ama 40-50 arası bişi[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Level kaç verecek acaba?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 öhöm öhöm... 350 Z öhöm.. GTR Pardon..Boğazım gıcık yaptIda eheh.. Yaladım Mesh nihahaha ben abisiyim bu arada neden bu nickle mesajı attı annamadIm başka PC deyim.. [Bu mesaj MeSh tarafından 01 December 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Yukardaki mesaj benim..Mesh benim PC den giriş yapmış bi hata oldu ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Nası online oynuonuz? Orjinal aLdıysanIz nerden aLdInIz yaf? nereye sorsam yok orij... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 GTR demişin de o arabaya bizim buralarda Skyline dioruz :D Bitiorum o arabaya ya. Sedan olarak sevdiğim tek araba. Avrupa versionu felan varmı acaba merak ediorum. Direksiyonu sağdadır onun gördüğüm bütün resimlerde :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bugun aldım ps2 ye zuperr daha gercı mazda ıle yım ama drag muthıs guzel ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 AF EDERSİNİZ BU YAZIYIZ YENİ KONU OLARAK FARK ETMEDİM YAZININ ASIL YERİ BURASI oyun güzel tamam 111 görevi 9 saate bitirdim oda tamam da yıldızlar kısmını anlamadım 5 tane oldu ama özel yarışta verilen kaputu cıkartım kendi beğedimi takarsam güzelim yıldızların bir kısmı gidiyor.Buna napabilirim.Birde bana göre en iyi araç tam yazılışı hatırlamıyon kusura bakmayın ruta rota gibi birşey ve celika bir deneyin .Ayrıca beni cıldırtan birşey daha makinam cel1200 256,100mhz+64,133mhz gf4128mb,ddr en düşük grafikde bile biraz kasılıyor sice normalmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mazda mx5 'in acceleration, acura (yanlış hatırlıyo olabilirim) rsx'in acceleration'dan daha iyi ama normal bir yarışta kalkışta rsx mx5'ten kat kat hızlı kalkıyor. bunun nedeni nedir ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben bitirdim 111 tane yapınca bi de son bi adam çıkıyo onu yeniyosunuz yani 112/111 yazıyo sağ üstte En zor yarış 95. sanırım 7 lap endurance..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djevel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 NFS Underground u nereden uptade edebilirim 1.1 e netten oynamak icin biliorsaniz yardimci olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ehhe drift'te 30.000 yaptım "extreme" diyo galiba eehehe rep. 4x'ti 20000 style ilen 80000 olduydu ehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djevel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Oyunda 104. Leveldeyim ve Atiyor heryerde atiyormus ne yapmak lazim atmamasi icin bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 düzgün cevap: bende öyle atma gibi bi sorun olmadı. O yüzden bilemiyorum. iğrenç cevap: at maması satan biyere gitmen lazım. dayanamadım...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 50.bölümdemiyim neyim.. ancak şu ana kadar oyundaki en iyi araba hala mazda ve malesef mazdanın görnüşüne uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok.. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 December 2003 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 benim de yazılışını hatırlayamadım arbalar acura gercekde iyi celika dediğimde yanlış hatırlıyormuşu onunda okunuşu ekılips diyede artık zayılışlar konusunda özürlü olduğumu anladım sadece okunuşunu yazacam ekılips rs7 gibi birşey ama daha hızlı ve daha iyi manevra yapabiliyor.diyer masajda yazdığım gibi bilsayar kaldırmamasına bir cevap yasarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 buda arabamızın son hali :p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 walla aldıgım gıbı 1 gunde 40. bolume geldım 3. yızldız ın 4 de 3 u de oldu bakalım bu gece bıraz daha oynar 50 ye getırırım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Netten nasıl oynuyoruz biri açıklarsa bir aktivite yapalım 1.paticiksel drag yarışları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar