Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed : Underground !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vinlycolor yazısının üzerine mouse ile tıkla sagda renk paleti cikiyor.oradan sececeksin.
multiplayer yapmak isteyen varsa bana icq dan ulaşssın.
Mesaj tarihi:
ya bugun aradım bıraz ne kadar yazıcıoglu acık olmasda bıkac yer acıktı ama yoktu off off almam lazım ps2 ye alan warsa nerden aldıklarını solesınler kosarak gıdıcem :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
amd 1.8 256 ram gforce2mx440'ta...Kapatilabilecek tum detaylari kapatmama ramen oyun feciiii sekilde yavas..Sebebi ne olabilir?Yavas derken...Slow motion gibi oynuyorum oyundaki 1 sn,5 sn'ye bedel yani..Tum detaylari acsamda ayni yavaslikta tum detaylari kapasamda,kopurucem ya SS'leri gordukce agzimin suyu akiyor zaten.Yardim!!
Mesaj tarihi:
öhöm öhöm...

350 Z

öhöm..

GTR

Pardon..Boğazım gıcık yaptIda eheh..
Yaladım Mesh nihahaha ben abisiyim bu arada neden bu nickle mesajı attı annamadIm başka PC deyim..

[Bu mesaj MeSh tarafından 01 December 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GTR demişin de o arabaya bizim buralarda Skyline dioruz :D
Bitiorum o arabaya ya. Sedan olarak sevdiğim tek araba. Avrupa versionu felan varmı acaba merak ediorum. Direksiyonu sağdadır onun gördüğüm bütün resimlerde :D[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
AF EDERSİNİZ BU YAZIYIZ YENİ KONU OLARAK FARK ETMEDİM YAZININ ASIL YERİ BURASI oyun güzel tamam 111 görevi 9 saate bitirdim oda tamam da yıldızlar kısmını anlamadım 5 tane oldu ama özel yarışta verilen kaputu cıkartım kendi beğedimi takarsam güzelim yıldızların bir kısmı gidiyor.Buna napabilirim.Birde bana göre en iyi araç tam yazılışı hatırlamıyon kusura bakmayın ruta rota gibi birşey ve celika bir deneyin .Ayrıca beni cıldırtan birşey daha makinam cel1200 256,100mhz+64,133mhz gf4128mb,ddr en düşük grafikde bile biraz kasılıyor sice normalmi.
Mesaj tarihi:
mazda mx5 'in acceleration, acura (yanlış hatırlıyo olabilirim) rsx'in acceleration'dan daha iyi
ama normal bir yarışta kalkışta rsx mx5'ten kat kat hızlı kalkıyor. bunun nedeni nedir ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ben bitirdim
111 tane yapınca bi de son bi adam çıkıyo onu yeniyosunuz
yani 112/111 yazıyo sağ üstte

En zor yarış 95. sanırım 7 lap endurance..[hline]
Mesaj tarihi:

50.bölümdemiyim neyim.. ancak şu ana kadar oyundaki en iyi araba hala mazda ve malesef mazdanın görnüşüne uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok.. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..

[Bu mesaj theKingpin tarafından 03 December 2003 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim de yazılışını hatırlayamadım arbalar acura gercekde iyi celika dediğimde yanlış hatırlıyormuşu onunda okunuşu ekılips diyede artık zayılışlar konusunda özürlü olduğumu anladım sadece okunuşunu yazacam ekılips rs7 gibi birşey ama daha hızlı ve daha iyi manevra yapabiliyor.diyer masajda yazdığım gibi bilsayar kaldırmamasına bir cevap yasarsanız sevinirim
Mesaj tarihi:
walla aldıgım gıbı 1 gunde 40. bolume geldım 3. yızldız ın 4 de 3 u de oldu bakalım bu gece bıraz daha oynar 50 ye getırırım :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...