Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hic aklima gelmedi ne blim, o sirada sinirden napcagimi bilmiyodum zaten.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ulam bende skylineı ,iii sanıodum orda görünenler yalanmış meğersem ark dedi rsxi al geçersin dedi walla ilk yarıta geçtim skyline baya yavaş kalkıyo yvş kalıyo flmmmş walla rsx rullz[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 rsx de falla bı cakıldımı adam gecemıo sınır oldum hala ugrasıorum cıldırırım herhal bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ewet ewet falla benim yeğen tek seferde geçti o yarışı ne cocuk bea falla cıldırmaktan kurtardı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Catscratch, 27 December 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Valla ben drift oynarken araba seçmiorum. Gidiorum lastikleri S'ye getiriorum yani ilk gelen lastikler. Kaya kaya bi hal oluorum hahahha.[hline]This Cat Scratches Free. Çok güzel fikir, ama bana sorarsan driftlerde Subaru kullanmak hile yapmak gibi birşey. Farketmiyor diyorsun ama bu kadar ayni ise bir focusla drift yapmaya çalışsana? Eğer focus'la bile aynen kaydırabiliyorum diyorsan önünde saygıyla eğileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Mirage, 03 January 2004 12:58 tarihinde demiş ki: ben bi kere 6 laplik mapte aynı anda bitirdim adamla. böyle tam bitişe geldik, düz yol hafif.. o basıyodu, benim de accık nitrohedem kalmıştı. asıldım nitroya, burun buruna bitirdik. saniyelerde bariz 0.00 yazıyordu, eşitti haliyle (yoh yau), ama o kazandıydı, dellendiydim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Aynı şey benimde başıma geldi ama kazanan ben idim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ya ben ekran kartımı(ge force 4 mx) güncelleyince oyunu oynayamamaya başladım.Oyuna giriyorum ses var görüntü yok?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya ben saturday night ride var ya hani turnuva drag race orda kaldım geçiyorum ama oyun takılıyo biri savini versin deliricem ya özelden mözelden ulaşın bana bi sevap işleyin :([hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: shapshal, 05 January 2004 22:32 tarihinde demiş ki: ya ben saturday night ride var ya hani turnuva drag race orda kaldım geçiyorum ama oyun takılıyo biri savini versin deliricem ya özelden mözelden ulaşın bana bi sevap işleyin :( Kaçıncı yarış olduğunu söylesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kadıköyden alınan cd 1 ve 2 de exe dosyası aynı, biri crack upload edebilir mi acaba bir yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 toyota CELICA. ah ulan ah bi de 95 carlos sainz devrinden kalma halini koysaydınız oyuna gözlerim yaşarırdı bre.. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: sostizm, 06 January 2004 02:00 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 05 January 2004 22:32 tarihinde demiş ki: ya ben saturday night ride var ya hani turnuva drag race orda kaldım geçiyorum ama oyun takılıyo biri savini versin deliricem ya özelden mözelden ulaşın bana bi sevap işleyin :( Kaçıncı yarış olduğunu söylesen? bilmemki kaçıncı başından beri saymadım biyerlerde yazar mı?[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Yazar, yukarıda sağda xx/111 diye bir arakam var. 111 yarıştan kaçıncısındasın onu söylersen yardım edebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bu oyunu update etmeyi becerebilen varmı?[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 update'e basıyorsun, explorer açılıyor. update tuşu var orda, basıyorsun ediyor. update ederken crack falan kullanmamanız lazım tabii ki. oyunu yüklediğiniz gibi update edin. oyunu cd'siz çalıştırmak için ise megagames.com ya da gamecopyworld.com adresinlerinden nocd patch indirebilirsiniz. crack olayları da paticikte yasaktır, konuşmayın bakim cık cık.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 09 January 2004 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Vallahi modifiyenizi çok beğendim süper bir fucker modifiye etmişiniz :) resimleriniz güsel gercekten bandwith olayları asfsafa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 "fuck off, stop stealing my bandwith" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 beyler bi oda açalım online'da kendi aramızda takılalım?[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Tek Kelime İle Süper Bir Oyun![signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya benm alet p4 1.5 256 ram ama ekran kartım 32mb TNT2 calısmıo oyun acılmıo tıklıyorm girmek için beni windows a geri yolluyo bu sorunu nasıl halledebilirm yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 melissa rlz diyorum gidiyorum[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 honda civicte rulzz walla çok sevdiiim[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Oyunun Motion Blur efekti ile çok daha eğlenceli hale geldiği kesin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 düz yarışta çok zararlı ama bence. Dragde güzel oluyor.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 11 January 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Evet o motiona bayılıyomda seçemiyom yarışta ama dragda harbici süper[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar