Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Gördüğüm kadarıyla birçok kişi fp te subsciber oldu peki key gelen varmı arkadaşlar? Ben proxy kullandım ama sonradan farkettimki bir denyoluk yapmışım: edu.tr ile biten emaildan üye oldum :) Birde kimse fp den çekebildimi ben denediğimde her seferinde wow open beta sign up ekranına yolluyor.[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 keyi bu sabah 3gibi aldım ayriyetten maildende sorun cıkmaz bende tr li bir mail kullandım,bunun yanında proxyde kullanmadım.Wow offical siteden acc. aldım keyi kabul etti ama login olamıyorum orası ayrı.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yani key yollandı emailina veya my account -->beta keys bölümüne??[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hmm bana hala gelmedi :(( Üye olduktan kaç saat sonra geldi hacı?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 02 Kasım 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 gelir eğer signupı doldurdup garantilendi cdkeyiniz filan derse.forbintas da aldı bildiğim kadarıylan.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet yazdı bendede dediğinden birde şöyle bir mail geldi arkasından: "Thanks for your purchase from IGN and your support of our continuing crusade to provide the best software, sites, and services for gamers like you. Below is a summary of the software registrations or services that you've signed up for. Your credit card has been charged by "GameSpy Industries" for the amount shown. Be sure and save this e-mail. We may ask for some of this information if you need to contact customer service in the future. You'll be receiving another e-mail shortly with more information on how to take advantage of your new subscription! Thanks again for your support! ORDER INFORMATION GameSpy Founders' Club + IGN Insider, Quarterly $19.95 $19.95 Tax $0.00 Total $19.95 sonra 3 saat geçti ama tık yok =)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İyice baydım ben bu olaylardan. cdromshop.com dan pre order yaptım box u bekliyorum beta miş stress miş iyice kafam bulandı. birine mail gelir digerine key gelmez birsürü saçma sapan iş. Oturun bekleyin 15 20 gün daha.20 kasımda us de oynarız hep beraber. Zaten 1 hafta sonra open beta nın acılıcagı dedikodular arasında.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bekliyeceksin dalamar pek başka bir şansın yok :/ Eternal usde oynayabilme olayları kesinleştimi veya ne durumda bir bilgin varmı.Us alıp sonra euya geçebilecekmiyiz veya usde para ödiyebilecekmiyiz[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Biz elit oyuncuyuk bizi bozar öyle retail beklemek :P[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Virus, 02 Kasım 2004 14:32 tarihinde demiş ki: Bekliyeceksin dalamar pek başka bir şansın yok :/ Eternal usde oynayabilme olayları kesinleştimi veya ne durumda bir bilgin varmı.Us alıp sonra euya geçebilecekmiyiz veya usde para ödiyebilecekmiyiz Us de kesin adres verebilicem tanıdıklarım var.Olay posta koduna bakar zaten us de adres olayı posta kodu demektir.Var zaten tanıdıgım. Us alıp eu ya geçme veya geçememe gidi bi derdim yok. Us için 49 $ box dan aldım Eu acılınca Collector's Edition alıcam.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 etarnal eu için kaç ay bekleriz sence ?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu sabah saat 10'da üye oldum hala gelmedi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben o subscribe olanlar yerinde olsaydım hic urasmazdım direk wow siparis ederdim 1 test icin ki kısa surcek o kadar ugrastıgınza degmez bence alın us de oynayın pasa pasa nasılsa ilerde bulunur eu ya girme yolu büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Bıshop, 02 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: etarnal eu için kaç ay bekleriz sence ? 25 Şubat 2005[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: _ILuVaTaR_, 02 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki: ben o subscribe olanlar yerinde olsaydım hic urasmazdım direk wow siparis ederdim 1 test icin ki kısa surcek o kadar ugrastıgınza degmez bence alın us de oynayın pasa pasa nasılsa ilerde bulunur eu ya girme yolu büyük ihtimalle aynı para değil ki hocam 12milyon verdim ben.Box almak nereden baksan 80milyon tutuyor o kadar parayıda garanti olmayan bir şeye veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya şimdi server açık mmı oynayan var mı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 allah belasini versdin file planet 15 saattir key yollamadi bana alah belalarini versin hepsi bu.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 KEYLER GELDIIIII[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 senin keyin gelmiştir benimkinden haber yok adamlara mail attım umarım bişi yapar serefsizler allah belanızı versin be paramla rezil oluorum[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 8 dolarliklara key vermiyolar galiba cunku butun arkadaslarima birden geldi. grup grup daitiyolar. yani simdiye kadar signup olan herkesin gelmis olmasi lazim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 20 dolar sömürdüler benden ne 8 doları[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 parayı veren herkese göndermek zorundalar. gamespy forumlarında yüzlerce post var key gelmedi diye. zaten aşağıdaki linkten de görüldüğü gibi 8$ a üye olan içinde wow'a signup var. 8$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Jadelith, 03 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 8 dolarliklara key vermiyolar galiba cunku butun arkadaslarima birden geldi. grup grup daitiyolar. yani simdiye kadar signup olan herkesin gelmis olmasi lazim. ne zaman signup olmuştun? grup grup dağıttıkları için ne kadar geç başvurursak o kadar çok beklicez. binlerce başvuru var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hmn. turkiye saatiyle sabah oldum. ama grup mantigina gore simdiye kadar signup olan herkese gelmis olmasi lazim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar