inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://us.battle.net/sc2/en/blog/6873704/Call_to_Action_Balance_Testing-8_8_2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kol gibi terran olmuş daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 vision falan bişi değilde build radius baya büyük nerf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 harbiden o raven buffıyla artık hiçbi zerg karsımda duramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 seeker 125 istioki çok fazla bekletmek gerekio ve fungallayabiliosun ravenı her ne kadar süper hızlı olduysa da(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Raven hala çöp hala çöp. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Globally, matchups outside the professional level are balanced, and we see no significant issues. abi nasıl bir firma nasıl bir insan oldu bunlar hala anlayamıyorum. "biz oyunu bok gibi yaptık ama sorun yok, herşey süper". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Cuce said: vision falan bişi değilde build radius baya büyük nerf ya abi radiusu falan 10dan 30a cıkarsınlar queen rangi eski haline getirsinler valla umrumda olmaz uzaya vuran queenler olmas kimse okadar queen basmaz defans icin roach falan yaparlar, creepde böle gereksiz yayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abo zaten sorun orda patlak. daha oncede yazdım 60 drone'a dakka 9'da ulasıyo adamlar. 9. dakkadaya kadar baskı kurmadıysan cok bı alemi yok zaten bi garip bi ırk. 150 mineral'e hem creep spread ile harita kontrolü, hem 300 mineral+1drone'luk hatchery kadar production, hemde 5 range miss gibi savunma. iyice öküzleştirdiler bu queen olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mass queen diye bi build varsa abi ünite yapılış amacından sapmıştır demek zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Cuce said: abo zaten sorun orda patlak. daha oncede yazdım 60 drone'a dakka 9'da ulasıyo adamlar. 9. dakkadaya kadar baskı kurmadıysan cok bı alemi yok zaten bi garip bi ırk. 150 mineral'e hem creep spread ile harita kontrolü, hem 300 mineral+1drone'luk hatchery kadar production, hemde 5 range miss gibi savunma. iyice öküzleştirdiler bu queen olayını. ay canim benim sil o göz yaslarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 SC'de göz yaşı bitmez. O silse, başkaları ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abı oynamıyorumki bile, ne göz yası dökücem. ama zerg'ün bu kadar mudahele etmesi nerdeyse imkansız bir kesinliği olması oyunun tadını kacırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yildirimokur said: SC'de göz yaşı bitmez. O silse, başkaları ağlar. Biraktigina gore sen de onlardan birisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Raven movement acceleration increased from 2 to 2.25. Raven movement speed increased from 2.25 to 2.5. After seeing pro players using the raven, we made these changes considering these two lines of reasoning: Even the best micro players in the world were struggling to use the raven due to the slower acceleration and movement speed of the unit. Seeker missile cost or cast range appear to be secondary factors. Because ravens are difficult to use, we don’t expect this buff will have more than a small impact on high-level play or any significant impact on balance at most skill levels. bi girip bakayım dedim de. 2-3 adam yazmış gibi şu kısmı adfasşlfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Hayatımı mahvettiği için bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 huun said: Globally, matchups outside the professional level are balanced, and we see no significant issues. abi nasıl bir firma nasıl bir insan oldu bunlar hala anlayamıyorum. "biz oyunu bok gibi yaptık ama sorun yok, herşey süper". hala beklentin mi vardi birader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar