St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hangi gazete hangi bilim ekini veriyor ,içeriği nedir yada bunları öğrenebileceğim kaynak bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eğer okumuyorsan bilim ve teknik tavsiye ederim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 gazetelerın ınternet sayfalarına baka bılırısn[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hürriyet bilim eki veriyor diye biliyorum.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Okul gazetesi için böyle bir şey lazım gazetelerin sitelerinde bazıları var googledan bulamıyorum belki bilen vardır diye sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Cumhuriyet cumartesileri CBT adıyla Cumhuriyet Bilim ve Teknik'i verir. Çok uzun süredir yayımda. İçerik olarak nerdeyse her konu var psikoloji,toplumbilim,genbilim vb. ama daha çok muhtelif yayınlardan çevirilerden oluşuyor. Arada özgün makaleler veya araştırmalar da yayınlanıyor. Düzenli olarak yazan köşeyazarları var.Daha detaylı bilgi lazımsa hakkında daha çok şey söyleyebilirim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 03 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hürriyetnki çok ii gerçkten[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Cumhuriyet Bilim ve teknik diyorum . Kesinlikle tavsiye ediyorum .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar