Lentisel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arkadailar ben oyunu silip tekrar yükledim ama nedense update olmuyor acaba serverda problem mi var yoksa benim bilgisayarda mı bir problem var lütfen bir bilgii olan cvp atsın[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bak kardeş komple sil knight onlineyi . Benım yaptıklarımı solueyyım. ftp://wizgate.nefficient.co.kr/pub/wizgate2/knight/usa/knightonlinesetup_1264_04.exe direk bunu indir. ve server.(neydi unuttum) icine girip ip filan yazıcaktın ya unuttum kusura bakma.Ara tırsan bulrusun. SADECE DEDIGIM DOSYAYi indir ve oyna.Sahsen ben boyle oynuyorum guzel.Hadi kolay gele[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hiç Ugrasma Sana Hazırını vereyim www.Knightonlinworld.com Orjinal Site Serverler Yazılmıs Halde Ares 1 Ares 2 Diez 1 Diez 2 hepsi var al indir oyna Ücretsiz.[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
Öne çıkan mesajlar