Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tahliye taahütnamesi kiracı aleyhine olan bir şey genelde zaten. yaptırma bence de. zaten uygulamada çok kabul edilen bir şey değil. hele kira sözleşmesini yaparken tahliye taahhütnamesi vermek pek kabul edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ev mi yok git başka ev kirala böyle böyle ev sahipleri istediklerini yaptırıyorlar,yüz vermemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kiranı zamanında ödemeyi "kutsal borç" bilip zamanında ödersen taahhütnameyi imzalamak sana birşey kaybettirmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Çok ihtiyaç olmasa yapılmıycak iş aslında bunlar ama şu an başka çaremiz yok. Kira sözleşmesine "1 ay önceden haber verilmek koşuluyla kiracı istediği zaman çıkabilir" maddesi ekledik sözleşmeye nolur nolmaz ama o tahliye taahhütnamesi illahaki yapılacakmış. Zaten 1 sene dolmadan önce çıkmak önemli bizim için. Ev kiralamanın herşeyi dert ya şimdi de kiranın elden verilmesini istiyorlar. Kira sözleşmesinin arkasında bulunan ödenen kiralar bölümünün doldurulması yeterli diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 elden verme hatta havale yaparken seceneklerde ev kirasini isaretle ve aciklama kismina x ayi ev kirasi tutari diye yaz mutlaka, yarin oburgun bisi olursa yasal surecler sirasinda cok isine yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yani kira sözleşmesindeki ödenen kiralar bölümünün doldurulması yetmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ulan güzel fikir bak bu. aslında bunu kontrata koyabiliyor muyuz bu şekilde. şu salak emlak.çıyı arayım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ev sahibinin de imzasi oluyorsa orda yeter de niye ozellikle elden istiyor ona killandim ben. evde kira parasini tutmak zorunda degilim sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 vergi falan filan. ya benim için şu önemli yarın bi gün sen kiranı ödemedin hiç veyahutta devletle sorunları çıkarsa beni bağlayan hiçbirşey olmaması adına soruyorum. eğer ki elden verince kira sözleşmesinde verildiği belirtilmesi yeterse beni hiçbir şekilde bağlayan bir durum olmayacaksa benim için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Elden veriosan makbuz kesip vericek sana o zaman verdigine karsilik bir belge lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Rayici cok olan bir ev tutuosan ve talep fazla ise ev sahibi bu kadar kastirmis olabilir ama genelde millet evine 6 ayda ancak kiraci buldugu icin kolaylik yapiolar tabi evin yerine durumuna gore cok degisio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 iste belge falan vermicekler sadece kira sozlesmesine yazilicak alindigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 olmaz abi oyle sey senin elinde bi verdigine dahir bi makbuz lazim bilmiorum ilk kez senden duydum boyle birsey garip geldi belki hukuki bir gecerliligi vardir ama yanlis geldi en temizi banka uzerinden kira bedeli olarak yatirmak ama bilemicem bence yanlis bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 anladigim kadariyla vergisini vermemek falan olay ya beni baglamadigi bana ilerde sen kirani vermedin diye basim agrimicaksa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kirayı zamanında öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kirayı zamanında ödeyince sorun olmuyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kira bedeline karşılık bir alındı/makbuz almadan sakın kira falan ödeme. öyle saçmalık mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ya öyle isteniyor, belirli başlı planları var kendilerince. Şimdi olay şu ben bunları elden ödeyip, makbuz almayıp, sadece kira kontratının arkasındaki ödenen kiralar bölümüne yazılması yeterli mi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 adam alenen devleti ve aynı zamanda seni dolandırmaya yönelik plan yapıyor, sen de kucağına atlıyosun. hayır sayın ev sahibi, ben yasaları çiğnemem, banka hesabınıza yatıracağım de. ya da başka ev bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 beni dolandırmaya yönelik bir planı yok da aldığı kiranın tam olarak başka yere aktarılması gerekiyor heralde kesintiye uğramadan o yüzden böyle bir niyet içerisinde. ya çok acil veya ihtiyacım olmasa zaten farklı olurdu herşey ama şu anda el mahkum bu evdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Şimdi şöyle bir sorum var. İskanda olan binanın suyu konusunda nasıl bir işlem yapılabilir ? baktığımda binanın sayacı 73 metreküp görünüyor bizim kullanım 2 metreküp. Binada bir tek biz yaşıyoruz şimdilik. Oturupta bu 73 metreküplük suyu biz ödemeyeceğiz değil mi ? zaten daha ne elektrik ne su hiçbirşeyi üzerimize geçirmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar