Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ondeymis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hile varmıs[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abi bush olamaz artık bu seçimde başkan yuh o kadar kişi karşı busha hala kazanırsa seçimi , direk hile vardır yani[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bush öndeyse iyi diyim abi kerry denen keko'dan iyidir.Bence kerry seçilirse gelen gideni aratır gibi olucak.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben eşit şekilde ilerliyolar mallardan biri bi atak yapıpta kafayı duvara vurmazsa kazanır diye duydum demmeki kerni malı vurmuş nıahhahahaha . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Mortis, 03 Kasım 2004 00:05 tarihinde demiş ki: abi bush olamaz artık bu seçimde başkan yuh o kadar kişi karşı busha hala kazanırsa seçimi , direk hile vardır yani hoca Amerika insanı naparsın[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bugün Simülasyon Kuramları dersinde geçen bir laf yerlerde süründüm gülmekten "Bugüne kadar amerikanın dünyaya hükmetmesine bakıpta amerikaya aptal diyebilirmisin? demek aptallık olur ama insanı... var o ayrı bir mesele"[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yeni başkanımız Bush mu olacak yine OMG ?[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Delanoresse, 03 Kasım 2004 00:11 tarihinde demiş ki: bush edit! asdssda[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: screamer, 03 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Yeni başkanımız Bush mu olacak yine OMG ? ehehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bush alir bush demokratlar zaten bu yilki secimleri pek sallamiyolar onlarin asil hedefi 2008 secimleri hillary clinyon fln aday olabilirmis pek cok yerde ole okudum ve ole duydum yani[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 olm demokratlara 1e 3 veriyo zaten. bush 1.4[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bush başkan olsun tanımadık bilmedik adam istemem ben:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ama gonlum yesiller partisinden ralph naderdan yana cunku hem kerry hemde bush ayni amaci sergiliyo biri sadece daha ılımlı gorunuyo dieri ise hemen olaya mudahale etmek istiyo o kadar yoksa ikisininde baskan olurlarsa sonucta yapacaklari sey ayni[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yanlız kerry amerikada yaşayan ermenilerin çoğundan oy alıyor.O adam bana göre biraz türk düşmanı,ben gelirsem ermeni soykırımını gündeme getircem açıklamalarını duyan olmuştur.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Usame bin ladin in açıklamasını duydunuz mu peki? Ali kırca söyledi.. Beyaz saray'daki başkana oy veren eyaletler benim yeni hedeflerim olacak diye seçimden önce açıklama yapmış.. Lolünüz..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya farketmez her 2 durumdada ilerki hedef iran bence:) ama bellide olmaz kerry domates fabrikası olan her ülkeyi ele geçirmek isteyebilir kerry daa tehlikeli her ülkede domates fabrikası var:D ketçap mania olcaz[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bush alacak. kerry cok aptal bir demokratmis ole diyolar. sadece kerry e oy vermemek icin bush a verenler var.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bush seçilcek bence şimdiden hazırlayın bünyeyi..[signature][hline]msn/mail mail icq
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bush ? Kerry ? Bush + kerry ? pff Fuck it !!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hangisinin iqsu daha düşükse o başkan olsun amerikanında b.ku çıksın
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kesin bush alır.[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ohoi mudur nedir OHAYO diye okunuo oraya kaldı ama bush aldı gibi gibi...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ikiside olmasin lol[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Öne çıkan mesajlar