Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bush

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bush olamaz artık bu seçimde başkan yuh o kadar kişi karşı busha hala kazanırsa seçimi , direk hile vardır yani[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ben eşit şekilde ilerliyolar mallardan biri bi atak yapıpta kafayı duvara vurmazsa kazanır diye duydum demmeki kerni malı vurmuş nıahhahahaha . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 03 Kasım 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
abi bush olamaz artık bu seçimde başkan yuh o kadar kişi karşı busha hala kazanırsa seçimi , direk hile vardır yani

hoca Amerika insanı naparsın[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Bugün Simülasyon Kuramları dersinde geçen bir laf yerlerde süründüm gülmekten

"Bugüne kadar amerikanın dünyaya hükmetmesine bakıpta amerikaya aptal diyebilirmisin? demek aptallık olur ama insanı... var o ayrı bir mesele"[signature][hline]"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Yeni başkanımız Bush mu olacak yine OMG ?[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 03 Kasım 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
bush edit!

asdssda[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bush alir bush
demokratlar zaten bu yilki secimleri pek sallamiyolar onlarin asil hedefi 2008 secimleri hillary clinyon fln aday olabilirmis pek cok yerde ole okudum ve ole duydum yani[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
ama gonlum yesiller partisinden ralph naderdan yana cunku hem kerry hemde bush ayni amaci sergiliyo biri sadece daha ılımlı gorunuyo dieri ise hemen olaya mudahale etmek istiyo o kadar yoksa ikisininde baskan olurlarsa sonucta yapacaklari sey ayni[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Yanlız kerry amerikada yaşayan ermenilerin çoğundan oy alıyor.O adam bana göre biraz türk düşmanı,ben gelirsem ermeni soykırımını gündeme getircem açıklamalarını duyan olmuştur.
Mesaj tarihi:
Usame bin ladin in açıklamasını duydunuz mu peki?
Ali kırca söyledi..
Beyaz saray'daki başkana oy veren eyaletler benim yeni hedeflerim olacak diye seçimden önce açıklama yapmış..
Lolünüz..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ya farketmez her 2 durumdada ilerki hedef iran bence:) ama bellide olmaz kerry domates fabrikası olan her ülkeyi ele geçirmek isteyebilir kerry daa tehlikeli her ülkede domates fabrikası var:D ketçap mania olcaz[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Mesaj tarihi:
bush alacak. kerry cok aptal bir demokratmis ole diyolar. sadece kerry e oy vermemek icin bush a verenler var.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
Bush ? Kerry ? Bush + kerry ? pff Fuck it !!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
Ohoi mudur nedir OHAYO diye okunuo oraya kaldı ama bush aldı gibi gibi...[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...