BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 huun said: BonePART said: evrakta kendi saglam musterinin cirosu var ama musterine haciz goturemiyosun baslıyosun asıl senedi yazan adamı aranamaya öyle bir şey yok. sen evrağı aldığın adama iade edersin, o da dediğin gibi sağlam bir müşteriyse paranı öder. mafya mısın abicim sen, milletin alacağını tahsil için uğraşacaksın :P tabi abi öle doğru zaten zar zor ödeme aldığın ortamda onu yap bakalım alabilicen mi ödeme abi realiteyi konusalım ya farazi hayali şeyleri değil
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 realitesi budur, tartışmam bile. borcuna sahip çıkmayacak hıyar niye ciro ediyor senedi, o imza ve kaşenin anlamı ne o zaman? senin ya da sektörünün edindiği kötü bir alışkanlığı ticaretin doğal seyri kabul etmem mümkün değil. öyle ödenmeyen çek, senet için "ya benden önceki cirantayı ara" diyen 2-3 adama ya rastladım ya rastlamadım, onlara da kibarca hasstir dedim.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abi inşaat sektörüyle çalışmanı öneririm. Tadına doyum olmucak zevkler tadarsın.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Şurda harcanan zaman , arkadaşının kafa yorması , avukatlarla konuşması manevi olarak ; adliyeye git gel yol parası , dilekçe yaz , bilmemne madddi olarak zaten 560 liradan fazla tutar :)
Öne çıkan mesajlar