BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 huun said: BonePART said: evrakta kendi saglam musterinin cirosu var ama musterine haciz goturemiyosun baslıyosun asıl senedi yazan adamı aranamaya öyle bir şey yok. sen evrağı aldığın adama iade edersin, o da dediğin gibi sağlam bir müşteriyse paranı öder. mafya mısın abicim sen, milletin alacağını tahsil için uğraşacaksın :P tabi abi öle doğru zaten zar zor ödeme aldığın ortamda onu yap bakalım alabilicen mi ödeme abi realiteyi konusalım ya farazi hayali şeyleri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 realitesi budur, tartışmam bile. borcuna sahip çıkmayacak hıyar niye ciro ediyor senedi, o imza ve kaşenin anlamı ne o zaman? senin ya da sektörünün edindiği kötü bir alışkanlığı ticaretin doğal seyri kabul etmem mümkün değil. öyle ödenmeyen çek, senet için "ya benden önceki cirantayı ara" diyen 2-3 adama ya rastladım ya rastlamadım, onlara da kibarca hasstir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abi inşaat sektörüyle çalışmanı öneririm. Tadına doyum olmucak zevkler tadarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Şurda harcanan zaman , arkadaşının kafa yorması , avukatlarla konuşması manevi olarak ; adliyeye git gel yol parası , dilekçe yaz , bilmemne madddi olarak zaten 560 liradan fazla tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar