_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 oh var ya içim rahatladı.. peki open aa girebilecekmiyiz bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 divxdecoder.dll bulanamadı dedi lol bu olay ne? bilen var mı?[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Stress betaya giren herkez open betaya direk girebilicek.Cd keylerimiz var zaten[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 biliorumda ben strss teste giremiorum eheh realmlist wtf klasorunde deil direk wowun klasorunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Belli bi limiti varmış open betanında.Ama stress betaya girenler direk ona girebilicek.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Eternal, 03 Kasım 2004 15:38 tarihinde demiş ki: Topic in açan arkaşada takibinden ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Zahmetten kurtardı =) eyw[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 DURUN SİZ KARDEŞSİNİZ!![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: lord_gorthaur, 03 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki: divxdecoder.dll bulanamadı dedi lol bu olay ne? bilen var mı? stress test i download ettiysen onun başında yeralan intro divx codec gerektiriyodur büyük ihtimal. onun için codec leri çek makinene düzelir.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 beyler o real list komutunu nasil yazioruz " la yazmamis lazim die tahmin ediorum consolde da ama bende acilmior veya baska bir tusu mu var birde bu yeni wow.exe degisik boyutta olmasi lazim degil mi bendeki 1.2 ile ayni boyutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: OmeN, 03 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: said: lord_gorthaur, 03 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki: divxdecoder.dll bulanamadı dedi lol bu olay ne? bilen var mı? stress test i download ettiysen onun başında yeralan intro divx codec gerektiriyodur büyük ihtimal. onun için codec leri çek makinene düzelir. alakası yok oyunun içine at exe yi gene normal sekilde calıstır.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Tahmin: Blizzard mal değil millete para ödetecek, 2.5 gb'lik dl yaptıracak, zart zurt. Büyük ihtimalle yapılan değişikleri bu yolla göremeyeceksiniz. (World of Warcraft forumunda birisi yazmış bunu, benim eserim değil :))[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 2. Tahmin: Eğer bu yöntem çalışsa bile, yeni patch çıktığında patchleyemeyebilirsiniz. Eski dosyayı bir yere kaydedin bence. (bu da o forumdan alıntıdır :))[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben hala forumlara yazamıyorum ama accountu goruyor ama yazamıyorum official forumda ne yapmam gerek?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 beyler allah rizasi icin biriniz su 3 post once attigim sorulara cevap verebilir mi lazim da acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 birde rica etsem biri lutfen bana mail atabilir mi realmlist i birde nereye koyacagimi da soylerse super olır :D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 iyide realmlist zaten wow klasorunun icinde bulunan bi dosya sadece onun icindeki yazıyı degistirecen o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 0.12 patch'i nereden indirebilirim ? elimde 1 tane var ama kurarken sorun cikiyor.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 www.walla.com user:pati_wow pass:pati burda 0.12 patch var 0.11 in üzerine yapman için torrent dosyası halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben PvP 10. serverda night elf druidim var adı Azureus pm atmak için /tell yazın ve msg ınızı yazın[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar