nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 işyerinde arada kaçamak olarak oynamak için rpg oyunu arıyorum. Drakesang denedim oyunu acmadı pc.. adasdada grafik olup olmaması onemlı degıl sadece browser üzerinden oynansın yeter sadece yazı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 borsa, forex falan kurcala asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 realm of the mad god var. 8 bite yabancı değilsen çok tatlı grafikleri var. her daim birlikte oynayacak oyuncular bulabilirsin. zevkli bir oyun. free realms oynamıştım bir ara. oyundaki instanced evlerde canının istediği her şeyi inşa edebiliyorsun. inanılmaz bir özgürlük var. oyunun geri kalan kısmı çöp malesef. tamamen cash shop kozmetik, binek satmak üzerine kurulu bir oyun. bsg var ve atmosferi çok iyi ama bigpoint yayınlıyor oyunu. bigpoint p2w cash shoplarıyla ünlüdür. cash shop kullanan oyuncularla boy ölçüşemezsin. Gravity'nin Requiem: Memento Mori adlı mmorpgsi tamamen browser üzerinden oynanabiliyor. Cell shaded anime grafikler hoşuna gidiyorsa, outspark'ın mmorpgsi Fiesta tamamen browser üzerinden oynanabiliyor. http://mmohuts.com/browser-games?o=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 BramStoker said: çok teşekkur ederim hepsini tek tek denicem saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dawn of the Dragons'u begendim facebook uzerınden oynanılıyor text tabanlı ama çizimler guzel baya da oynayan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ministry of war var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 family guy online betadaydı , bi de ona bak derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar