McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 http://www.gxtax.com.cn/ptemp/world_of_warcraft_open_beta_installer_downloader.exe adresinden indirebilirsiniz. Aslında biraz mallık yapıp virüs taramasından geçirmeden açtım ama göründüğü kadarıyla temiz. Direk Blizzard Downloader açılıo ve indirmeye başlıyor. Ayrıca worldofwar.net adresinde de şöle geçiyor: New "Open Beta" Client? onemadogre 11:46:PST Current closed test users can find a file on the community site called world_of_warcraft_open_beta_installer_downloader.exe if they log into the community site and then take the download client link button that is on the right hand side. The download shows up at a 2.5GB download. Update Blizzard have confirmed this is the new client so get downloading! Dosyayı indiremezseniz söyleyin bir yerlere yükliym..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yükleyince oynayabilcekmiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95308[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 World of Warcraft Open Beta Installer'ı şuanda update yapıyorum fakat çok yavaş geliyor bunu hızlandırmak için birşeyler var gibiydi sanki ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum varsa acaba nereden çekebilirim hızlandırma dosyasını bi yardım edebilirmisiniZ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 up yardımm[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İçinden torrent'ı çıkarabilirsin yada router arkasındaysan ilgili port'ları forward edebilirsin. Her ikisi için de açılmış başlıklar var.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Şimdi düşündüm de sanırım Azureus tarzı programlarla uploadu kısarak çekmek bu programı kullanmaktan daha verimli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 net limiterlada kısabilirsiniz uploadları ben bi sure denedim blizz downloader ı habire deisiodu dl hızım 14 fln oldu baglntı ama 6 kb le ul fln etti baglantıda 256/64 adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 linke tikladim ve indirmeye basladim. ama çok çok yavas ilerliyo. Bunu hiz_andirmanin yolu yok mu? yada bu dosyalari bi yerden bulabilir miyim? yada msn mesengerden biri bana göndere bilir mi? eger gönderecek olan varsa özel mesaj attin vereyim mailimi. plase help help help help help help help help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Blizzard Downloader'ı gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 o download'ı gönderince kaldığım nereden dewam mı edicem download a yoksa baştan mı başlıcak?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arkadaşlar abc kullanın tavsiye ederim ben 20 kb'ın altına düşmüyorum[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kaldığın yere nerden kalmıştın? Hangi programla kalmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar