cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bayadır oynamadığım için fiyat piyasasınıda bilmiyorum. almak isteyenler pm atabilir fiyatta anlaşırız. . . . Server EU West. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Senin acc.ta sadece mordekaiser var sanıyordum ben, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu oyuna bile para veren varsa ben her türlü benim wow accountunu satarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sen o nickle birsey satamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 deadwoll said: Senin acc.ta sadece mordekaiser var sanıyordum ben, garip. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sleepingdeath said: sen o nickle birsey satamazsin bilmiyorum farkettinmi senin yorumunu sormadim. Post kasacagina git adam akilli yazilar yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dostum sana dememistim arada troll vardi ona demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sorry ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar