souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Slam Dunk gibi asla olamaz ama bu tarzı sevenlerin sıkılmadan takip edebileceğini düşündüm. Şu an 18 bölüm çıktı ve türkçe altyazıları mevcut.Konusu ise şöyle ; Teikou Orta Okulu'nun efsanevi basketbol takımı, bütün takımları yenmesi ve kupaları almasıyla "Mucizeler Takımı" ünvanıyla ün salmıştır. Orta okulun bitmesi ve lisenin başlamasıyla ise takım dağılmış, takımın her bir üyesi farklı liseye gitmiştir. Bu takımın bir üyesi olan Tetsuya Kuroko da Seirin Lisesi'nde okumaya başlamıştır. Burada basketbol takımına giren Kuroko Mucizeler Takımı'nın üyesi olmasına rağmen oyundaki yeteneksizliğiyle herkesi şaşırtır. Fakat, Kuroko'nun esrarengiz yeteneği onu müthiş bir takım oyuncusu yapmaktadır. Takımın diğer bir yetenekli oyuncusu olan Taiga Kagami ile beraber, diğer takımlara üstün gelerek en iyi olmayı amaçlayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Çiko vardı eskiden vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 buzzer beater mı ne vardı grafıklerı ona benzemıs bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Fena değil bu, esas oğlanın alışılmışın dışında olması daha bir izlenir kılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 baya iyi ya mangasından beri takip ediyorum her hafta eğlendiriyo bölümleride çoğu shonen/sports aksine dolu dolu geçiyo http://www.youtube.com/watch?v=ezHhItVIOmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 gaaaaaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 keeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 animesini izlemedim ama mangası fena değil güncel takip edip iş yerinde çöp kutusuna 3lük atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 19. bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 baya severek izliorum ya hayatta spor animesi izlemem diodum da on numara bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Animesine bugun bakabildim mangasından daha başarılı olmuş ama hikayeyi çok hızlı ilerletmişler , bu hızla devam ederse ya filler girerler yada sezon bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sezon bitebilir çok sorun yok. fillerların da içine sıçmak için ellerinden gelenleri yapmazlarsa güzel fillerlar çıkar karakterler eğlenceli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayaa baya iyi gidiyo seri şu an aomine vs kise akıtıyo resmen ippo dan sonra ilk defa hareketlenme hissettim tüylerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kuroko no basugay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ah kelim vah kelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 spor animesi filan fazla sevmem ama güzel gidiyo bu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fena gitmiyor seri spor animesi olarak gayet iyi, bunuda takipteyim şu sıra The Knight in the Area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Slam dunkla bir karşılaştırma yapabilir misiniz onun kadar eğlenceli ve gaz beklemiyorum ama bi yakınlık varsa izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 slam dunk kadar gaz yok ama bi ana karakter harumichi ye benziyor ama aynı klasmanda değil komedi olarak aynı stil komedi yapmasada o kadar güldürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 takip ettiğim sub grup 17. bölümde bıraktı. dropped görünmüyor ama ağustos'tan beri yeni bölüm de çıkarmıyorlar. kimden izliyorsunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 horrible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578541_307298486056801_1250073532_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 slam dunktan sonra ulucun tavsiyesi ile bi solukta izlemistim. macların slam dunk kadar uzamaması guzel ama sonsuzluga hızlanan adamalr efendime soyliyim karsısındakinin yaptıgını hemen kopyalayan cocuklar falan. abartı geldi. yok tam sahadan ucluk atıyomus falan. normal basketbol factleriyle slam dunk cok daha guzel biseyler yaratmıstı ama tabi biri god tier bi anime digeri daha tazecik. simdi boyle bi karsılastırma da ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 duble oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 mangasını da yakaladım sonunda iyi ya fena degil bir slam dunk olamaz tabi de kendi capında akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar