deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Eylülde Gökova hava ve deniz olarak bayağı güzeldi geçen sene, yalnız gittiğimizde inanılmaz kalabalıktı. Yürüyüş yapalım diyip ormana daldık; orada bile insan ve karavan aktı üstümüze. 20 km içerisinde denize girilebilecek her nokta zaptedilmişti zaten. Bu sene daha plan yapmadım ama Bozcaada'ya gitmek istiyorum yine, kalabalık olmadığı bir dönemi ayarlayabilirsem (bkz. Ramazan) mutlaka kaçacağım. Doğru düzgün insansız tatil yapmak istiyorum.
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ben 6 yıl Kuşadasında yaşadım daha 3 ay önce döndüm istanbula. Kuşadası eylül ayında güzeldir.Kuşadasında deniz olayı eğer altında araba varsa 1 ya da 2 sefer millipark'a git milli park inanılmaz güzeldir hatta tracking felan seviyorsanız cok güzel bir parkuru var.Onun dısında Kadınlar denizinin denizi güzeldir ama bi antalyanın denizi yok serin olucaktır. Gece eğlencesi diyorsanda Kuşadasında barlar sokağını unut sil at iğrenç bir yer. Marina tarafında takılcaksın İçki sohbet ediyim ama içki de olsun diyorsan Bomonti Atelier'i Cafe&Cafe'i yada Gondol'u tavsiye ederim Marinanın karşısındada Bar19 diye bir mekan var Canlı Müzik yapıyolar fena değiller orası gecenin ilerliyen saatlerinde gidilcek bir yer. Hilton'nun arkasına geçen yıl Hayal Kahvesi açıldı bu yaz nasıl birşeyler yaparlar seneye açık kalırmı bilmiyorum ama orayada programlarını internetten takip edersen güzel organizasyonlar oluyor. Gecenin sonunda çorba için konyalı var oda hemen marinada kelle paçaları çok lezzetliydi.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Canlı müziği söyleyeyim ya BarNY yada Orient.Artık tarzınız hangisini kaldırıyorsa. Bunun dışında da Egeport yada Marina. Yazlık avm furyası işte.
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Barny de orient te eskisi gibi değil eskidende bence iyi değillerdi ama :D
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Milli Parkta domuz var. İnsandan çok domuz var. Ağaçtan da çoklar. Sınırsız, doyasıya domuz keyfi.
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yaban domuzları o kadar dert değil Domuz Rıfkı var bizim probisle besleniyor gel diyosun geliyor git diyorsun gidiyor :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 barny de haftanın her akşamı başka grup, orientinde yıllardır elemanı değişmedi. Orient daha güzel bence bir bodrum ora kadar olmasa da.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ne kuşadası ne bodrum fethiye ölüdenizde bir güzele vuruldum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hangi adada güzel temiz plaj var?
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bozcaada'nın plajları temiz ve güzeldi son gittiğimde. Beach club olayı da pek yoktu.
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Antalya eylülde güzel oluyor. Geçen sene eylülün son haftasında gittim çok memnun kaldım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Antalya su sıcaklığı zaten ancak o zaman çekiliyor. Ağustosta falan suya girdiğini anlamıyorsun sıcak ve nemden.
Öne çıkan mesajlar