Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Level cok yavas kasılıyor.Acaip zor kasılıyor.siz NASIL oluyorsunuz 50 60 ben 12 yi gecemedimmmmmmm ne bicim zoorrrrr.? ????????????*[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
party'lere filan girmeye çalış. olmadı kendin party kur.

alışırsın :)[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."

[Bu mesaj Saeros tarafından 27 Ekim 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eğer el morad isen, piana map'i öneririm sana..
skeleton ve smildon 1000'e yakın xp veriyor, undying'ler ise 1500 civarında.. deathknightlar da iyi ama zor ölürler..
piana'da akrepler de var, kolay ölürler ve iyi xp verirler. kısacası lvl kasmak için piana ideal. tabii güçsüz isen party kurmalısın kesinlikle.

bu arada arkadaşlar iron'lar, zombie eyes'lar v.s bu itemler ne işe yarar? birçok quest item topladım ama nerede nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ben warrior'um.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
bu arada arkadaşlar iron'lar, zombie eyes'lar v.s bu itemler ne işe yarar? birçok quest item topladım ama nerede nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ben warrior'um.
[signature][hline]

ironları tam olarak bılmıorum ama zombıe eyes lar priest lerın lvl 45 quest ı ıcın ıtem

[Bu mesaj BuLVa tarafından 28 Ekim 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
he warrıor san onları 5 k dan vendora da satabılırsın yada vendor kurup daha farklı fıyatla satabılırsın

[Bu mesaj BuLVa tarafından 28 Ekim 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyunda 2 önemli aşama var bence;
1)39-40 arası...Yeni Başlayanlar İçin Biraz Sıkıcı olabiliyor Atlamak...
2)59-60 arası...Aşırı zorr:D

Sen daha 12 den bayıldıysan bırak bu oyunu....Çünkü ileride Çok fazla zorlanacaksın.......[signature][hline]Name:Tauren_Chieftain
Server:Diez
Race:Male El Moradia
Job:Assasin
Level:35
Clan:DarkFear
Mesaj tarihi:
Bencede Bizim Arkadaslar dün sabah 12 de otudular levelleri 15 di sabah 4 e kadar 27 28 saat kastılar suan levle 47 ler
yarına 52 yi bulucaklar süper kasıyorlar suan Harpy party sinde Harpy partisinde biliyorsunuz ki her postada 200 bin ex alıyorsunuz adamların level 49 dan 50 ye atlamalrai icin gerken experensive 9milyon :)[signature][hline][spo1]=Knight Online'cidir.Ultima Online'cidir. Scripter'dir.DisanQ'in Adminidir[ /spo ]
  • Yeni Oluştur...