DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Evet ürünümüzün esprisi kedilerin mutlu olduklarında salgıladıkları hormonları içeren bir kimyasaldır. Oda parfümleri gibi prize takılıp kullanılmaktadır ve sizin hissetmediğiniz ancak kedinize huzur, mutluluk ve güven veren bir koku salmaktadır. Bir arkadaşım yurtdışından gelirken getirmiş acaip etkili bir ürün ben TR de bulamıyorum. Bana alıp yollamak isteyen var ise öm atarsa sevinirim. Kedisini evde tutmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir yalnız giriş katta flnsa ev başka kedilerde toplanabiliyor nadir de olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bunun insanlar için olanı yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Valla hiç araştırmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 insanlar için olanı olmaz olur mu torbacını ara söyler o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kedilere gelince legal, bize gelince illegal; oldu canım. bu arada o şeyin içeriğinde kedi otu olabilir; http://www.youtube.com/watch?v=WQrB434taOM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 DoruK said: insanlar için olanı olmaz olur mu torbacını ara söyler o krokodil verdiler. etlerim dökülüyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar