Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaşlar bu versionu indirebileceğim bir link filan varsa yazarsanız sevinirim.Arama yaptım tüm konuları okudum fakat verilen linkler ya kırık yada eksik dosyalı.Ftp adresinde filan olan var ise bi zahmet link.Teşekür ederim şimdiden.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 uobrasil de vardı sanırım bi oraya bak.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ordakinin dosyaları eksik ilk oraya baktım lucas.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkadaşlar uplamak zorunda kalıorum üstünden 1 gün geçti ama :) efet varmı link verebilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raqno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Sanırım Sayın Aydın www.uosphere.com Dan bir bakarsan bulabilirsin Belki..[signature][hline]WA UO TEAM [Raqno] Wild Area Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 teşekür ederimde kimsiniz bu arada buray ıkarıştırmayalım msn ye gelirmisin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hade arkadaşlar yokmu kimsenin ftp sinde filan yokmu yardım edicek aslında cd ye çekmiştim ilk çıktığı zmn fakat cd mi kaybettim.Arkadaşlar lütfen bir dowload adresi verirseniz seinicem.paticik boşaldımı banamı öle geliyor.Uzun zamandır girmiorum baya deişmiş eskiden bilen bilmeyen herkes bişiler yazardı valla helal olsun sabır iyidir.(bölece belki bazıları gaza gelir :) )[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bronxun ftp sinin adresini bulursan orada vardı ben ismini unuttum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Download 4.02 diye arat cıkıyor for un veridigi linkte.bide benim site var imzaya bak[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net [Bu mesaj Neronn tarafından 03 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar