Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R 4.0.2

Bolubeyi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu versionu indirebileceğim bir link filan varsa yazarsanız sevinirim.Arama yaptım tüm konuları okudum fakat verilen linkler ya kırık yada eksik dosyalı.Ftp adresinde filan olan var ise bi zahmet link.Teşekür ederim şimdiden.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Sosyal ağlarda paylaş

uobrasil de vardı sanırım bi oraya bak.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

hade arkadaşlar yokmu kimsenin ftp sinde filan yokmu yardım edicek aslında cd ye çekmiştim ilk çıktığı zmn fakat cd mi kaybettim.Arkadaşlar lütfen bir dowload adresi verirseniz seinicem.paticik boşaldımı banamı öle geliyor.Uzun zamandır girmiorum baya deişmiş eskiden bilen bilmeyen herkes bişiler yazardı valla helal olsun sabır iyidir.(bölece belki bazıları gaza gelir :) )[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...