coco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bilgilerinize sunarım.. coco. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 daha güncel bir şeyler alsam.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 simdiz cizdim, en guncel. http://i.imgur.com/ldvMV.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ahahaha.. taze taze diyorsun, taze olana nasıl karşı konulabilir ki.. ama ailem süper, evden kaçmam, üzgünüm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 güzel cizmissin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 evden kacmak nerden cikti. tesekkur ederim Fistan kardes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 conan o brien? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 aquila said: evden kacmak nerden cikti. tesekkur ederim Fistan kardes. aklım kalır diye çekindim.. kendime telkinde bulundum aslında.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ren said: conan o brien? :/ benziyor mu gerçekten? gerçi hakkın var, saçına sürüdüğü dax'ın gecenin bu vaktinde ömrünün geçmiş olduğunu düşünerek baktığımızda evet conan olduğunu görebiliyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kafasını öne salladığını düşünürsen benziyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bişi sorcam.. yazdığın msj'ı güncellediğinde ekrana son line olarak mı düşüyor yoksa olduğu boxtamı güncelleniyor ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 cvb mı gördüm kendi gözlerimle.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 okuduğun box dediğin öm ise, ona bakmadan konuya girdim ben. şimdi girdim bakıyorum. editlemeden önceki hali ile cevap var bildirimi gelmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 thanx Ren ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 peki son bi soru daha, gerçi yardım merkezinde değilim şuan biliorum ama hazır yeni gelmişken sorayım dedim : gönderdiğin hiç bir msj'ı geri alamıyorsun di mi? yani, sakın ön izleme gibi br seçeneği gözardı ederek tamahkar bir tavır içinde olduğumu düşünmeyin, soruyorum sadece, yoksa paylaşımını sakınanan ve çekinen biri değilim hani ve asla, olmadım and i shall not be.. lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yazdığım mesajı 2 kere falan okuyunca anlamadım lan. kafam bal mumu gibi. bir de uçan böceklerden çok korkuyorum. odaya girdi böyle yeşil büyük birşey, perdeye kondu. perdeyi kıvırdım. perdeyi söktüm. balkona çıkardım. silkeleyip düştüğünden emin oldum. perdeyi geri taktım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yok forum sms operatörü kafasında çalışıyor. ne çıkarı var bilemedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ayyayye coco jambo ayyayye denmemiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abi şaka gibi.. daha biraz önce bahsini ettiğin o yeşil böceklerden biri sol işaret parmağıma benim birkaç savuruş denemeden sonra kondu.. o sırada genel sevgim üzere bende savuruşlarımdan vazgeçtim, neyse, bu güzel şeffaf kanatlımı "la olum gecenin şu vakti...."tadında selamladığım gibi göndermeye hazırlanıyorken herif onu korkutmadan savurmaya çalıştığım diğer işaret parmağıma da birkaç ayağını yaslayarak yalanmaya ve temizlenmeye başladı.. ilahi vukuat dedim kanat alana kadar ses etmedim.. şimdi özgürüm ama, ilgililere.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ren said: yok forum sms operatörü kafasında çalışıyor. ne çıkarı var bilemedim. farkettim, üye olalı observer tadında takılıyorum hani, ama tabi kurcalamayınca ve öyle bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yapınca sorum/larımla başabaşa kaldım.. ama ben bir bildiğiniz var zannetmiştm bu SMS tadında.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 düşündüm ve, işte bu yüzden. http://forum.paticik.com/read.php?62,3484776,page=1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 eski said: ayyayye coco jambo ayyayye denmemiş. yok biz jambo falan demiyoruz coco'dan sonra.. ritim biraz daha başka bizde ;) forumda var ise bir anlamı, işte cehaletim işte samimiyetimm.. lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ahahahaaa.. anladım, ok. gerçi 9 sayfayı sindiremicem hemen şuan ama garbage'da en azından mantık aranmaması gerçeğine haiz oldum, merci ahahahah gezindikçe gülüyorum hanii.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.