Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Baya bi araştırdım türkiye'de boks hep amatör olarak yapılıyor boks .(altını çiziyorum kickbox değil ) Yani bir maddi getirisi yok . Bu işi profesyonel olarak yapmanın bi yolu yok mu Türkiye'de ? Ha benim olmaya niyetim yok ama genede merak ettim . Diyelim ki adamın gerçekten potansiyeli var belki dünya şampiyonu olacak kapasitede ama bu insan türkiye'da yaşıyor ne yapması lazım ki bir sinan şamil sam gibi yurtdışı paralı musabakalara çıksın ? Bi aydınlatırsanız sevinirim cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 gidip lisans alacaksın işte, sonra müsabakalara katılacaksın. Yurtiçinde ve dışında her yıl turnuvalar düzenleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yurtiçinde düzenlene turnuvalar hep amatör türkiye şampiyonu olsan bile milli sporcu olursun en fazla onun da bi getirisi yok . Yani bu işi yurtdışında yapmak lazım her turlu başka yolu yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 profesyonel boks ile amatör boks ayrı iki boks dalı gibi bişey. ringleri kıyafetleri farklı.ikisinin de şampiyonaları düzenlenir. profesyonel boks yapmak istersen o kulvarı seçersin.ikisinde de para kazanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 İşte benim merak ettiğimde türkiye'de profesyonel boks eğitimi veren bir yer var mı ? Diyelim işte belli bir yere kadar boksu öğretecek sende potansiyel görürse de paralı maçlara çıkartacak vs. Ben araştırdım ama türkiye'de bunu yapan yer bulamadım . Hepsi amatör olarak geliştiriyor amatör müsabakalara çıkıyorsun sadece 4 rounddan . Para olarakta amatör boksun çok bir maddi getirisi yok . Madalya ve altın alıyorsun en fazla birde 800 lira burs veriliyor milli sporcu olursan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 alzeimer olursun evladim yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 parkinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Fenerbahçenin boks takımı var gayette başarılı sporcular çıkarmışlardı geçen olimpiyat yada onceki olimpiyat hatırlamıyorum ama 2 madalya çıkarmıştı Fenerbahçe boksörleri ANCAK, Altyapısı varmı yoksa varolan oyuncuları alıp bir takımmı kuruolar bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar