KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 17:57:ERROR:Create Invalid Char 0190 evet sphere server 1.0 kuruyorum yeni accımı açıyorum. char açma ekranını geçip britaini seçtikten sonra server ekranında bu errror veriyor biri yardım edebilir mi?[signature][hline]Braveheart, NoWar, Spellcaster MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Serverı açtıgın PC'de internet war mı ?[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 spherechar.scp den c_man i bi kontrol et.. yerinde duruyomu die.. ordaysa bide spheretables a gir orda spherechar ın tanımlaması varmı die bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bende 1.0 ı kurduğumda öyle olmuştu sphere scpleri tanımıyordu.. scpleri okuduğundan emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya pek anlamıyorum biraz daha açık anlatır mısınız?[signature][hline]Braveheart, NoWar, Spellcaster MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 1.0 ı boşver bence hevesini kırmak gibi olmasın ama rc ye dön.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hazır sende Rc demişken konuyu dağıtmadan bi sorayım 0,56 ne zaman çıkıyor bi bilgisi olan var mı?[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 c:spherescriptscharspherechars.scp (sende hangi isimle kayıtlı bilemiyorum- nbl ocak kullanıyorsan char.scp dedir) bu dosyanın içinde [chardef c_man] satırını bi arat varmı varsa düzgünmü? ya da geçenki depremde o da mı kayıplara karışmış.:D Eğer varsa bir sonraki aşama olarak; c:spherescriptsspheretables.scp nin içinde en başlarda scriptlerin listelendiği (yerlerinin gösterildiği veya tanıtıldığı diyelim) yerde c:spherescriptscharspherechars.scp yeri alıyormu bak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya o kadar yazdırdım size ama 55i açtım :-) şimdi[signature][hline]Braveheart, NoWar, Spellcaster MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 he peki 55i ye auto spawner var mı bankerı felam kendi kocak??[signature][hline]Braveheart, NoWar, Spellcaster MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 paticik script arşivinden worldspawn diye arat sonra scripti kendin düzenler istediğin şeyleri ayarlarsın. ama önce biraz uğraşman gerekecek scriptin içinde map in değişik yerlerine koyulmuş barbarlar filan çıkıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar