Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep böyle olmak zorunda mı?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Birbirinizi seversiniz,beraber harika anlar yaşarsınız.Hayatın anlamı sizin için odur, onun için siz.Ama sonra bir anda herşey biter.Zaman geçtikçe 2 yabancı olursunuz.Birbirine nefes kadar yakın olan 2 insan zamanla yabancı oluyo.Bu neden böle yaa.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açış nedenim yolda eski kız arkadaşımı gördüm (pencereden karşı binada oturuyor) ve düşündüm ya biz nasıldık şimdi nasılız.1 ay oldu ayrılalı.4,5 ay beraberdik.Sadece sevgili olaylarında değil dostlar arasındada oluyor böle şeyler.
:([signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 03 Kasım 2004 14:33 tarihinde demiş ki:
Hep öyle olmak zorunda değil ben ayrıldıklarımın çoğuyla kankiyim :P

ben bu olaya inanmıyorum ya (bu arada below lafım sana değil) arkadaş kalma diye birşey olamaz zaten.

Mavi arkadaşım evet nefret de olabiliyor işte nefret de benim dediğimin daha ileri boyutu olsa gerek.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Abi niye konuşup düzgünce konuş ayrıl işte yürümiycek birbirimizi üzüyoruz bence ayrılmalıyız ama dostluğumuzun bozulmasını hiç istemiyorum tamammı canım filan de dost ol zor değil o kadar[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 03 Kasım 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
peki sen dediğin bu arkadaşlarınla aktif dostmusun yoksa passif dost.

pasif dost.
şu an bana telefon acsa (ki acmaz) kötü konuşmama maruz kalır.
bana yapılmayacak şeyleri yaptı.
aklıma geldikce sinirleniyorum.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

ben aktifim her gün görüyorum kızcağızı diğerlerinide haftada bir filan görüp konuşuyoruz, dertleşiyoruz herkes insan herkes hata yapar yani bir insandan hayatım boyunca kaçamam bence bu korkalık vs.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki :
Hepsi bir kere kullanılacak ?
3x4 = 12
5x6 = 30
30-12 = 28[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben eski kız arkadaşımla çıkarken bana sorardı ayrıldıktan sonra dostmu kalırız falan diye bende ben dost kalırım bu kadar güzel günler yaşadığım insan ile niye yollarımı ayırayım ki dedim dediim amaa öyle olmuyor yada bizde olmadı.
ne kadar iyi ayrıldık gibi görünsede ayrılıkların hiç biri güzel bitmez içinde bi basıklık vardır ya sende ya onda.
bi taraf üzülür burda üzülen ben oldum ama içimdeki sevgi yavaş yavaş bitiyor ve yerini bla bla of.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 03 Kasım 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
ben aktifim her gün görüyorum kızcağızı diğerlerinide haftada bir filan görüp konuşuyoruz, dertleşiyoruz herkes insan herkes hata yapar yani bir insandan hayatım boyunca kaçamam bence bu korkalık vs.

+1[signature][hline]Jackques Marques
Sosyal ağlarda paylaş

şu şarkı sözleri tam sana göre

My hearts breaking even, now there's no use we even try
Hey I cried, Yeah I lied, Hell I almost died
Don't got a reason, let's just fold the cards and say good-bye
It's all right, just two hearts breaking even tonight

Go on, get on with your life, Yeah - I'll get on with mine
I'm burning alive
I'm paying the price again
But I'll see the light again

Bu arada ayrıldıklarınla dost kalmak diye birşey bence imkansız ki anladığım kadarıyla sen onun için hala bişeyler hissediyorsun..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar arasında boyle bır olay olmaz!!!Sayet oluyorsa sız dost degılmıssınız demektır...Kızlarla olan ılıskılerde bunun olması cok dogal,sonuc olarak onların dogasını anlayabılseydık hersey cok daha kolay olurdu...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 03 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
şu şarkı sözleri tam sana göre

My hearts breaking even, now there's no use we even try
Hey I cried, Yeah I lied, Hell I almost died
Don't got a reason, let's just fold the cards and say good-bye
It's all right, just two hearts breaking even tonight

Go on, get on with your life, Yeah - I'll get on with mine
I'm burning alive
I'm paying the price again
But I'll see the light again

Bu arada ayrıldıklarınla dost kalmak diye birşey bence imkansız ki anladığım kadarıyla sen onun için hala bişeyler hissediyorsun..

abi light ı görecez de ne zaman.light ı görene kadar hep dark[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Abus kardeş inan bana bi süre sonra o kız aklına bile gelmeyecek hatta aklına geldimi " ne aptalmışım o kadar takılmışım ona" gibi tepkiler vereceksin..

Bırak boşver onu sen kendi önüne bak, hayatına devam et..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

isnan genellikle çok sevdiği birini unutmak için ondan nefret etmeye çalışır. Tabi ilginç bir durum ama nefret ettiğiniz bir insanı unutmak herzaman daha kolaydır. bende ilk aşkımı unutmak için öle yaptım ama işe yaramadı diyebilirim[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

evet hiç öyle slow falan dinleme.. Ama bence en işe yarayan yöntem, o aklına geldimi (ki böyle durumlarda iyi,güzel yanları aklına gelir, ah çekersin) hemen onun kötü yanını aklına getir.. Ne bileyim sana ettiyse hakaret, attıysa kazık yada senin beğenmediğin yönleri falan..

Zaten bi süre sonra iyice koparsın ondan, bide üstüne yeni birisiyle tanıştın mı bu defteride kapamış olursun..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...