BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dün mediamarkt'tan frisby fm-50wm mouse aldım bir tane. eve geldim, taktım ama çalışmadı. bunun sürücüsü yokmuş; bilgisayara takınca kendiliğinden sürücüsünü yüklüyormuş windows. üzerinde yazdığı gibi usb alıcısını tanıyor, kullanıma hazır hale getiriyor windows ancak mouse çalışmıyor bir türlü. pilini taktım, altındaki optiği ve scrollun içindeki ışığı da yanıyor. internetten okuduğuma göre windows xp service pack 3 hid mouselar için böyle bir sorun çıkarabiliyormuş. yani sürücüsünü yüklüyor, aygıtlarda görünüyor ama çalışmıyormuş. ben de service pack 3'ü kaldırdım ancak halen çalışmıyor. ne yapsam acaba? aldığımda paketin üzerinde bir hasar belirtisi yoktu. ezik büzük bir şey değildi yani. paketini açmadığım takdirde 14 gün içerisinde iade mümkünmüş ama paketini açtım. garanti falan uğraşmam gerek sanırım ama bu cins mouselarla ilgili bir çözüm önerisi var mı yok mu öğrenmek istiyorum önce. ne yapabilirim? http://www.vagabongo.com/FB,226440,23,frisby-fm-50wm-kablosuz-mouse-usb-syh-mouse-frisby.jpg http://www.frisby.com.tr/Scripts/prodView.asp?idproduct=431 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paketi acsan dahi iade hakkin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Biraz agrasif davran değiştirirler. Yedirtmeyin hakkınızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi frisby mouse calissin diye sp'yi mi sildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ShadowFax said: abi frisby mouse calissin diye sp'yi mi sildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar