Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 belki sizin haberiniz yoktur, ama an itibari ile venal deki NC. tech gibi degerli pos'larinin hepsine el konuldu. (belki bilmedigim istisna olabilir.) bu demektir ki geliri bayagi bir düstü NC.'nin. birde soyle bir olay var; cfc 100 gemi kaybediyor, nc. ve yandaslari 25 gemi. baktigin zaman vay CFC kaybetti savasi! ama donup ne gemiler patlamis diye bakinca da soyle bir tablo cikiyor genelde; cfc loss larinin "cogu" bc sinifi gemiler, diger tarafin ise Hac ve t3 :) yani cfc 25 gemi vurabilmek icin 100-200 gemi arkasinda birakir, hic sorun degil. sonucta para savasi bu, kimin cok parasi varsa, kim daha az para kaybederse o kazanir! bu durumda cfc icin loss lari yerine koymak cocuk oyuncagi iken, nc. ve yandaslari icin ayni seyler soylemek cok zor. ps: huso'yu her gordugunuzde vurunuz, vurdurunuz sevabi buyuk, acimak yok :D ama birde soyle birsey var tabi ki, bu kayiplardan herifin cebinden 5 kurus cikmiyor, diger N0 Destination pilotlari gibi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yok bizim de çıkmıyor zaten. Her gemiyi reimburst ediyor Nulli. Yoksa buna can mı dayanır? Hiç farm yapmadan savaşmak her babayiğidin harcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 5 yili gecen EvE hayatimda savasacak parasi kalmadi diye savastan cekilen yada savasi kaybeden alliance gormedim zaten gormeyizde bir seyler degismezse. Zamaninda NC ruslara karsi savasirken oyunun en zengin koalisyonuydu, ama yinede kaybetti. Parayla alakasi cok az yani. Para sadece Super savaslarinda buyuk faktor, kaybedilen kayiplari karsilama konusunda, onun disinda bc, hac, t3 falan kaybederek hic birsey olmaz bir aliance'a. Ayrica madem zengin ve kalabalik olan taraf T1 BC kullaniyor, para sikintisi olan taraf HAC, T3 kullaniyor. Ya CFC cok korkak yada NC. cok cesur. :) Son olarakta patladigin geminin parasini kazanmakta bi numara yok zaten, az sayiyla cok adam patlatmakta marifet :) Cogu pvpci icinde geminin parasindan ziyade yaptigi savastaki eglenme onemlidir, ki sende katilirsin ki bloblanmaya ragmen kazanilan savaslar her zaman daha zevklidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Huseyin abi maili attım ama geri dönüş olmadı halen.. bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tradermax said: balta'yı patlattığım için mutluyum sadece :D Vent'de ben: BEYLER! BEYLER! BEYLER! BALTA GELDDİİİİİ DİBİMİZDEE.. :D en son pod'la warp out yaparken: "balta patladı mı? ahan da patlamış! oha damage dealer'ım" :D ettirir... kardeş kardeşe hiç FURUR mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 gıyıverdim baltaya!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 tradermax said: gıyıverdim baltaya!! :D sen cık benım karsıma da bak ben sana nasıl gıyvercem sahtekar seni :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar