BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 arkadaslar sanırım pcye trojen girdi nettim yavaslıyo arda kopyuo kablo net var arkadaslarda kopmuyo benim kopuyo orayı ardaım upload oluyo felan dedi nasıl kurtulurum bu trojenden acaba[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 trojanın cesidi var. sence once bilgisayarına bi firewall yukle de bidaha girmesin. ayrıca antivir diye pi program olacak onla rahatca silebilirsin[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 www.download.com dan ad-aware isimli programı bul ve kullan.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otzzpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ad aware olmaz yaw AntiVir xp iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 romen diyojen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 the cleaner var cok iyi anti-trojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 geçenlerde trojan ve virüslerden epeyce çektim. Her temizleyişimin ertesi günü tekrar doluşuyorlardı ama sonunda kullanmam gereken doğru ikiliyi buldum: "spysweeper" ve "antivir" Tavsiye ederim, dene.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar