mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Arkadaşlar bugün ArmA2 Combined Operations olan steam accountu almıştım arkadaştan. Dolandırıldıgımı düşünmüştüm (ki herkes aynı şeyi düşünürdü o da ayrı mevzu.Biraz benim tez canlı olmam da var).Neyse akşam arkadaş PM'e cevap attı forumdan.Accounta girdim şu an gerekeni yaptı. Ne diyeyim çok mahçup oldum aslında kendisine.Günahını da aldım.Rezil de olduk tabii. Özür diliyorum kendisinden. Herkes bilsin diye yazıyorum buraya. İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kimden aldın nicki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 pati de yamuk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fistan said: kimden aldın nicki ne sorunun cevabı başlıkta gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6395399 Konu budur. Kilit açılabiliyorsa bir mod arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Sorunu çözdük, ismimizde leke kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6395399 eeehdit; http://theawesomer.com/photos/2012/03/031512_im_too_old_for_this_sht_t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 mdastar said: sorunun cevabı başlıkta gizli ahh pardon kavrayamadım. iyi sorun çözüldüyse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 diğer konunun kilidini açtım netliğe kavuşması iyi oldu durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ahaha bende hon acc sattıydım bi türlü eve gidemedim fln çocuk 8723472 tane msj attıydı şu e-mail değişikliğini onayla diye...lan sen oyna şimdilik yapıcam diyorum babam kızıyo fln diyo.o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 babam kızıyo nedir abi ya paoıwjrekpoaısdfjaspğşolgearg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 97liydi çocuk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 SNA1L said: 97liydi çocuk:D flkdsjfldasjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bir daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar