Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilan verdikten ne kadar sonra update oluyo. hemen mi? ilan nosunu sana verdikten sonra başka işlem mi var yoksa görmedims anırrım sdf
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilanı inceliyorlar bı kıllık çıkarmazlar ise 2-3 saat içinde ilan aramalarda çıkar. Ama sahibinden çok bozmuş ilk hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Başka sitelere bak bence.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 neden ya ben çok beğendim =( ilan verme olayı kolaydı uğraştırmadı hiç
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 eskiden sınırsız ilan verebiliyordun o yasak bu yasak derdi yoktu sonra site el değiştirdi, bozdu kendini. Her şey için para ister oldular.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yayınlandı YHADİ RASTGELE
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sectigim kategori icin kredi kartimi onaylatmam gerektiginden beri kullanmiyorum. Sanalpazar baya moda oldu bu aralar...
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben de kredi kartı onaylattım. onaylatmasa mıydım
Öne çıkan mesajlar