Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Announces World of Warcraft Final Stress Test

Virus

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu senin benim hatrıma değil para kazanmak için yapıyorlar. Tek amaçları para kazanmak. Bir kez daha yazıyorum. Para kazanmak. Bir emek harcıyorlar, sermaye koyup yatırım yapıyorlar daha sonra bir değer yaratarak bunu satıyorlar. Ve para kazanıyorlar. İlk bölüm anlaşıldı umarım.
Fileplanetla da oyunun betasının bile sahip olduğu popülariyeyi kullanarak bir anlaşma yapıyorlar ve stress beta için kullanıcı hesaplarının bir bölümünün (belki bu ikinci testte hepsi olur, emin değilim) dağıtım hakkını fileplanet a veriyorlar. Para karşılığı. Akabinde fileplanet da bu accları reklam yapıp üye kazanmak
için kullanıyor. Alırken de amacı bu. Bu stress teste girmek oyunu tanımak açısından zorunlu değil, sadece bir hafta erken oyunu oynamaya başlamanızı sağlıyor. Olsaydı bile bu tamamen blizzard ın kararıdır, eğer katılmıyorsanız oyunu satın almayıp tepkinizi koyarsınız. Çıkmamış oyunun sırtından para kazanıyorlar da geçerli bir argüman değil, Bi kere kimse oyunu oynamanız-denemeniz için size baskı yapmıyor. Adamlar işlerini (artık oyun yapmak mı yoksa tanıtım yapmak mı orasına siz karar verin ama stress test ten benim gördüğüm oyun yapmak) iyi yaptıkları için bu kadar merak içindeyiz. E bi kez daha yazayım o zaman, bu işi para kazanmak için yapıyorlar. Ayrıca bitmemiş bir oyun da denemez wow a, stress test bugları oyunun eğlencesinden çalmıyordu. Son derece oynanabilir bir oyundu wow, hatta o zamanki hali çoğu mmorpgnin ilk çıktığı zamandan daha az hatalıydı. Şimdiye kadar daha da geliştmiştir herhalde.
Değil 1 haftalık deneme süresi için fileplanet üyeliği satmak (bu arada fileplanet üyeliğinin pek çok başka artısı da var, tek olayı wow değil. Ha param olsa bile ben üye olmam o ayrı) sizden direk para alsalar bile bir şey demeye hakkınız yok. Oyunu onlar geliştirdi, istedikleri gibi satarlar. Arzın olmadığı yerde talep olmaz. Eğer wow un yaptığını yapabilecek başka bir oyun olsaydı belki rekabet yüzünden bu kadar rahat davranamazlardı ama tekel olmanın değil de sektörlerinde lider olmanın verdiği rahatlıkla hareket ediyorlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar open betada bile eleman limiti diyor. tamam haklısın mal onların ve istediklerini yaprlar ama insanların tepkisinede hak vermek lazım 1 aydır open beta desinler bekletsinler "soon" diye sonra fileplanete üye olan kesin open betada, diğerlerini bilemeyiz gibi laflar etik ve ahlaka uygun değil oyunu 2 saat bile görmek isteyen düzdünya oyuncu var onlarlada böyle dalga geçer gibi uğraşmak hiç hoş değil ama doğru mal onların yapacak birşey söyleyecek söz yok

[Bu mesaj KapIKulu tarafından 02 Kasım 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bulmaca gibi site üye olduk ama hiçbirşey anlamadım dl nerden edicez subs kısmında wow filan gözükmüyor ama mail geldi bla bla diye[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Hey Bugra *****, thanks for choosing us!

Thanks for your purchase from IGN and your support of our continuing crusade to provide the best software, sites, and services for gamers like you.

Below is a summary of the software registrations or services that you've signed up for. Your credit card has been charged by "GameSpy Industries" for the amount shown.

Be sure and save this e-mail. We may ask for some of this information if you need to contact customer service in the future.

You'll be receiving another e-mail shortly with more information on how to take advantage of your new subscription!

Thanks again for your support!

ORDER INFORMATION

FilePlanet Quarterly 15.95 (disc) $15.95
Tax $0.00
Total $15.95

Yeni email bekliyecez herhalde :/[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Open beta için ben de bekliyorum ama bu heyecan, bu sinir niye? Belli olan bişey vardı o da betanın ekim sonu-kasım başı gibi başlayacağıydı. Eski topiclere bakarsanız görebilirsiniz bunu.

Diyelim ki blizz yapmadı open beta. Yok size beta meta dedi, çıktığında görürsünüz oyunu dedi. Hakları var bunu demeye. Bu da mı etik ve ahlaka aykırı? Wow dan ayrı kalmak bu kadar önemli mi sizin için? Eheh ben olsam değil fileplanet a satmak, her beta acc için kendime alırım tüm parayı. Vivendiyi kurtarırım sonra.. Etik ve ahlaka aykırı olan nedir?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

valla evet özel sektörde arz talep denen bir kavram vardır doğru ama bir firma tutarsız açıklamalar yapıp open beta geliyor derken işe paralı stress testle başlarsa ki bu ikinci oluyor bu tür şeyler güven zedeler.
sadece para kazanmak amaçtır sözü özel sektörde yanlıştır. tersi herzaman müşteri haklıdır anlayışı da yanlış. dengeyi bozmamak lazım ikisi birbirini destekler ancak bu denge blizzard tarafına doğru bozuldu biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada pcsinde 0.12 yuklemis olan arkadaslar 1-2 gun beklerseniz blizzard patch cıkarıcak galiba(ne olur ne olmaz downlaod edin derim yine ben ama size kalmış birşey)

Also note that the client that you download will NOT be noticeably different from the last version of the beta that you played. In the days ahead, we will provide a patch that will update everyone's game client with the features, such as Paladin and Hunter talents and racial traits for all races, that you've been waiting for.

buradan anlıyoruz yani[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Etik ve ahlaka aykırı olan insanları bekletmek, belirsizlik içinde bırakmak, strese sevketmek. Yani adamlar en başından bu gidişatı belli etselerdi neyse. Bak forumlara official olanlarda soon yazısından sonra 400 bin görüntülenme var tek bir açıklama yok. İnsan yazar soon dedik ama yetiştiremedik diye. Yani bir sürü insan bekliyor open beta diye F5 tuşları yerinden söküldü süpriz yapmaları etik değil. para bende ama kroyum diyen adam ahlaka uygun davranmamıştır ama söylenecek sözde yoktur. ne demeye çalıştığımı anladınız yani adamları dövecek halimiz yok yanlızca yaptıkları hoş değil
Sosyal ağlarda paylaş

open beta geliyorda sınırlı sayı diyorlar. ayrıca tabiki adamlar iptal etse dövecek halimiz yok sadece ayıp ettiler deriz ki buda normal ve haklı tepki nasıl yani bunudamı demeyelim. sizde abartmayın savunma adına adamlar herşeyi yapar biz susarız falan... Tabiki tepkimiz sadece bu yaptığınız ayıp demek, doğru değil demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...