Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 "16. bölüm. tiksindim animeden temalı yazı." said: şu sülüğümsü çocuğu 2v1 nerdeyse yenip ARKADAŞLARIM VAR BENİM tarzı konuşmak nedir ya. neyin ezikliğidir, tiksindim resmen. gidip sakat kızdan eşya alıp teknik öğrenip buna rağmen hpsi inmiş adamı bile tek başına yenemeyip 2v1 yapmak... healer geldi sonda attı healı dram çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Final bolumu diyorduda finalse cok kotu. Daha kingleri bile gormedik dogru durust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1-2 sezonluk animelerin çoğu hikayeyi sonuna kadar götürmez zaten, manga veya light novel işte asıl eser neyse onu tanıtmak için yayınlarlar okumayanlar da okusun, okumasalar bile fanbase genişlesin yan ürün satalım filan diye reklam amacıyla yapıyolar genelde. Ama bayağı iyiydi bu, umarım ileride devam ettirirler. Burada bitirmeselerdi daha da iyi olurdu tabii, ama finali gayet güzeldi bence. Night novelı şuymuş. http://en.wikipedia.org/wiki/Accel_World#Light_novels Okumadım ama adlarından anladığım kadarıyla 3. kitabın sonunda animeyi bitirmişler işte (sonraki kitaplar prequel, side story filan içeriyosa veya sıralı değilse animede araya sıkıştırmış olabilirler tabi, arada sırada öyle yaptıkları da oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Animesi iş yapar bence. Devamı gelse tadından yenmez. Ama 1-2 yıldan önce bi cacık olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bundan güzel shounen olurmuş ama veletler çok hızlı büyüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ovası çıktı geçende izleyemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kim subladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 UTw nin gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 6. bolumdeyim cogiyi gidiyo suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bitti ulan bunun mangası niye yok. devamı olmalı territory savasları olmalı level 10 olmalı OLMALI hea light novelı varmıs galiba ona bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 oha ayı gibi oturup bitirdin mi? hey maşallah anime öğütücüsü çıktı mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi 25 bolum 2 de anime bolumu uzunluugunda ovası var. ahah 2. ova epic tam benlik uyasduhasd o light novel devam ediyo en sonuncusu daha 10 subatta cıkmıs guzeeel bunları hemen e booka atıp yollarda emmenin zamanı geldi. acayip okuyacak sey eksikligi cekiyodum iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 animeden sonra sadece 1 kitap verilmis daha bu bana yetmez ki =(((( adama japonca ogrendiricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 serhat yavaş kuroyukihimenin beli ince bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar