Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

accel world

Lelouchshiba

Öne çıkan mesajlar

"16. bölüm. tiksindim animeden temalı yazı." said:

şu sülüğümsü çocuğu 2v1 nerdeyse yenip ARKADAŞLARIM VAR BENİM tarzı konuşmak nedir ya. neyin ezikliğidir, tiksindim resmen. gidip sakat kızdan eşya alıp teknik öğrenip buna rağmen hpsi inmiş adamı bile tek başına yenemeyip 2v1 yapmak... healer geldi sonda attı healı dram çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
1-2 sezonluk animelerin çoğu hikayeyi sonuna kadar götürmez zaten, manga veya light novel işte asıl eser neyse onu tanıtmak için yayınlarlar okumayanlar da okusun, okumasalar bile fanbase genişlesin yan ürün satalım filan diye reklam amacıyla yapıyolar genelde.
Ama bayağı iyiydi bu, umarım ileride devam ettirirler. Burada bitirmeselerdi daha da iyi olurdu tabii, ama finali gayet güzeldi bence.

Night novelı şuymuş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Accel_World#Light_novels
Okumadım ama adlarından anladığım kadarıyla 3. kitabın sonunda animeyi bitirmişler işte
(sonraki kitaplar prequel, side story filan içeriyosa veya sıralı değilse animede araya sıkıştırmış olabilirler tabi, arada sırada öyle yaptıkları da oluyo)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
abi 25 bolum 2 de anime bolumu uzunluugunda ovası var.

ahah 2. ova epic tam benlik uyasduhasd

o light novel devam ediyo en sonuncusu daha 10 subatta cıkmıs guzeeel bunları hemen e booka atıp yollarda emmenin zamanı geldi. acayip okuyacak sey eksikligi cekiyodum iyi oldu bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...