Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://store.steampowered.com/app/108700 özlemişim iniyo şimdi
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Aha iPhone'da vardı PC'ye de getirmişler. İndireyim hemen. Eskisi gibi olacağını düşünmüyorum ama. Vosvosla başlayıp en sonda Duke Nukem'in kırmızı arabasıyla kapışmak süperdi.
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Kontroller fena, alışamadım daha. Sağa sola vuruyorum paso dsfsd. Bogus Bill'i fln gördüm ama fena nostalji oldum.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Abi hayır ya... :( Bu yaz için yeterli oyun aldım, almayacağım artık diye söz vermiştim kendime... FFFFF...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 antika logitech gamepadi cıkardım onla oynuyorum ben iyi, steamde kapışırım isteyen varsa çok iyiyim. matchmaking sorunlu ama galiba 10 kere denedim 1 kere yarışabildik onda da nublar öldü hemen ezdim
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 PS3 kolumu bağladım ciddi anlamda fark etti. Kontrolle daha rahat oldu. Her turda patlatmanız gereken spesifik bir araba var, ona odaklanın.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yalnız ios ve android sürümü direkt portlamışlar, insan biraz cilalardı lan, android beleş pc'de 9 dolar! ben gmgden hesaımdaki krediyle aldım ama acıdım şimdi 9 dolarlık başka şey alırdım neyse artık. remedy ayıp ettiniz olm.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 matchmakingi fixleselerde multide nub patlatsam bari
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Abi android versiyonu gerçekten çok eğlenceli... Gitti yine 9 dolar... PC'de 1080p oynamak şart. :D
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eğlenceli de aynı versiyonu pcye koyma bi zahmet yav, multiyi hallettim ama, steam download region'a bakıyormuş, germany yaptım her yarış full
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ipad ile cross platform olaydı.
Öne çıkan mesajlar