Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://store.steampowered.com/app/108700 özlemişim iniyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Aha iPhone'da vardı PC'ye de getirmişler. İndireyim hemen. Eskisi gibi olacağını düşünmüyorum ama. Vosvosla başlayıp en sonda Duke Nukem'in kırmızı arabasıyla kapışmak süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Kontroller fena, alışamadım daha. Sağa sola vuruyorum paso dsfsd. Bogus Bill'i fln gördüm ama fena nostalji oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Abi hayır ya... :( Bu yaz için yeterli oyun aldım, almayacağım artık diye söz vermiştim kendime... FFFFF... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 antika logitech gamepadi cıkardım onla oynuyorum ben iyi, steamde kapışırım isteyen varsa çok iyiyim. matchmaking sorunlu ama galiba 10 kere denedim 1 kere yarışabildik onda da nublar öldü hemen ezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 off deli gibi oynamistim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 PS3 kolumu bağladım ciddi anlamda fark etti. Kontrolle daha rahat oldu. Her turda patlatmanız gereken spesifik bir araba var, ona odaklanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yalnız ios ve android sürümü direkt portlamışlar, insan biraz cilalardı lan, android beleş pc'de 9 dolar! ben gmgden hesaımdaki krediyle aldım ama acıdım şimdi 9 dolarlık başka şey alırdım neyse artık. remedy ayıp ettiniz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 matchmakingi fixleselerde multide nub patlatsam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Abi android versiyonu gerçekten çok eğlenceli... Gitti yine 9 dolar... PC'de 1080p oynamak şart. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eğlenceli de aynı versiyonu pcye koyma bi zahmet yav, multiyi hallettim ama, steam download region'a bakıyormuş, germany yaptım her yarış full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ipad ile cross platform olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar