clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 3.nesil ekşi accountumu satıyorum. 400tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ssg 3. nesil miydi ya ? iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bi paket sigara veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hadi bugün şanslı günündesin, üstüne 2 kutu nutella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yok 1.nesil doğal olarak :) şuan 11.nesil var sanırım en yüksek; ama tam bilmiyorum. 12,13te olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yasak laorx böyle şeyler yazmak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fakirlik dedektörü satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yok terlik var istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 2 dal malbuş, o da senin güzel hatrın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 clifff said: yok terlik var istiyosan. sende kalsın varoşlarda yerler soğuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ahah peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iarwain said: clifff said: yok terlik var istiyosan. sende kalsın varoşlarda yerler soğuk olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bak simdi, sen o account un sifresini falan bana vercen ben gitcem ekside onla viral yapicam o viralle kazandigim paranin 400tl sini sana vercem oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hayirli isler mubarek; http://farm1.static.flickr.com/34/70869021_43593d909f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 nesiller kalkalı yıl oldu ya... para vermez artık kimse nesil için gider temiz hesap açar kendine herkesi yazar yapıyorlar nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 herkesi nasıl yazar yapıyolar? en az 1 sene bekliyosun sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 40a satarım ben neslini bilmiyorum ama 3 4 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 beyler temizledim mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 3.cü nesil ve 7.ci ya da 30.cu nesil arasındaki fark ne? bir de ciddi ciddi 400tl mi istiyorsun? o kadar para eden ne o hesapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 nicki liberal olan birinin bu soruyu sorması çok enteresan. serbest piyasa. 400tlye satıyorum; çünkü bu fiyata alıyorlar. kaça satacağımı da sana sormak zorunda değilim heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 2 malbuş + 10 tl çalışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 clifff said: nicki liberal olan birinin bu soruyu sorması çok enteresan. serbest piyasa. 400tlye satıyorum; çünkü bu fiyata alıyorlar. kaça satacağımı da sana sormak zorunda değilim heralde? ee liberalim de beynimi de belirli oranda kullanabiliyorum. bunu neden 400 tl'ye satıyorsun demiyorum. bu sattığın şeyde 400tl edecek ne var diyorum. sen diyeceksin ki "şu şu işe yarıyor" ya da "bi b*ka yaramıyor ben bu fiyatı istiyorum". Bunu yerine ad hominem yapmak bayaa komik kaçmış. okuduğunu anlayabilsen satabilirsin belki de bu haller zor. PATİCİK HESABIMI SATIYORUM GENÇLER!! SON FİYAT 9000TL. AMA NE İŞE YARADIĞINI SÖYLEMEM CÜNKÜ PİYASA BÖYLE!!! löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 saçmalamanın sınırlarını zorlayıp, ayar verdiğini sanmışsın bana. ekşisözlük accountu ile ne yapılabilir sence? üstüne oturacak değilsin sanırım. yani bu soruyu sorup, buna neden cevap vermediğimi merak ediyorsan otur kendini sorgula biraz. paticik accountunu istersen 100.000tlye sat. insanlar zaten paticik accountuyla ne yapılabileceğini bilir. yani kendin yazıp kendin gülüyosun zekana. 3.nesil olmasının olayı eski olması. alan kişiler buna önem veriyor, itibar olduğunu düşünüyor. sen düşünmeyebilirsin, bende düşünmüyorum; ama alanlar düşünüyor. ikinci olarak, 400tl istediğim için böyle bir soru soruyorsun, onunda cevabını yazdım. bu fiyattan gidiyor, bende bu fiyattan satıyorum. almak zorunda mısın? değilsin. hala doymadıysan, yapacak birşey yok. seni ben doyuramam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 said: saçmalamanın sınırlarını zorlayıp, ayar verdiğini sanmışsın bana. ehueh ayar olarak almışsın onu. o senin yaptığın ad hominem'e cevaptı. "liberalsın soru enteresan, bu kadar satıyorum işte!!! saane" gibi liseli seviyesinde cevap yazıp, aynı tonda cevap verince "ÖMÖ ÖYÖR VÖRMÖŞSÖN BANA" oluyor. yapmayın la böyle şeyler. said: ekşisözlük accountu ile ne yapılabilir sence? üstüne oturacak değilsin sanırım. yani bu soruyu sorup, buna neden cevap vermediğimi merak ediyorsan otur kendini sorgula biraz. valla ekşisözlük'e girdi girilir. überistik bi özelliği yok. bu edevatın bu özelliğinden başka ne özelliği var diye sordum aldığım cevap belli "sanane qq". said: 3.nesil olmasının olayı eski olması. alan kişiler buna önem veriyor, itibar olduğunu düşünüyor. sen düşünmeyebilirsin, bende düşünmüyorum; ama alanlar düşünüyor. bodladığım kısmı bunu söylemek o kadar zor olmasa gerek. yani bu ürünün bu kadar yapmadığında, ve bu ürünün ekstra özelliklere sahip olmadığına hemfikiriz. yukarıda dediğim gibi zıngırdamak yerine "valla girdi girmekten başka bi işe yaramıyo, insanlar nesili önemli olarak görüyor" diyebilirdin pekala. ama tüy dikmek daha kolay geldi tabi. said: ikinci olarak, 400tl istediğim için böyle bir soru soruyorsun, onunda cevabını yazdım. bu fiyattan gidiyor, bende bu fiyattan satıyorum. nope.avi ederin neden bu kadar olduğunu sorduğumda "ama burda ben öyle istedim o fiyata satıyorum bende böyle" dersen ben de istersen fiyat 5 tl yap, istediğim şekilde eleştiririm derim. seni ağlatan ne bu konuda? liberalizm'den zerre anlamayıp google'dan ilk bulduğu liberalism demotivator'u buraya çakmak ashdhfg liberalizm'den devam edeceksek freedom of speech ve reasoning'den devam edelim canımın içi. liberalizm sadece liberal ekonomiden ibaret değil. Belirli yönetim sınırları içerisinde, ki bu paticik yönetminin belirlemiş olduğu maddeleri kasteder, ifade özgürlüğümü sonuna kadar kullanıp sattığın ürünün ürün/performans dengesini karşılamadığını sevgiyle belirtirim. Ürünü satamayacağın için üzerine oturup oturamama hakkı sana kalmış. p.s.: COME AT ME BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar