Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 forumda yasak değil mi ırççılık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 nike kfc beyaz ırk. siyahinin allah bilir formasını bile afrikalı çocuklar dikiyodur ellerine iğne bata bata. fotoğraf ağır hakaret içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Buna ırkçılık demek daha bir ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben ırkçı bi mesaj almıyorum. ırkçı mesaj olsa gerçekten. arkadakinin yamyam olduğuna bakarak "e zaten kfc'yi değil kadını yer ki bu yamyam" diyebilirdik. böyle bir imaj yok. kadın rejimde, şişmanlamasın diye arkadaşı yardımcı oluyor işte. sonra da soyunma odasında sevişecekler. bunlar lezbiyen evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 resimden mi anladin tanisiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gerçi sonrasında kadını yiyeceğini düşünürsek ırkçı olduğunu söyleyebiliriz gerçekten de. yamyam zenci kadını yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yalnız ırkçı demeseydiniz ben espriyi anlamıcaktım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: ben ırkçı bi mesaj almıyorum. ırkçı mesaj olsa gerçekten. arkadakinin yamyam olduğuna bakarak "e zaten kfc'yi değil kadını yer ki bu yamyam" diyebilirdik. böyle bir imaj yok. kadın rejimde, şişmanlamasın diye arkadaşı yardımcı oluyor işte. sonra da soyunma odasında sevişecekler. bunlar lezbiyen evet. Siyahinin gözlerine odaklan, hiç mi için sızlamıyor. Bir el-vicdan yap. Top olsa da ırkçılık olur da, olay shoplanması değil. Siyahinin beyaza o gözlerle baktığı her foto ırkçılığı ifade ederdi. İşte bunlar hep ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://funcorner.eu/wp-content/uploads/bear-grylls-ultimate-survival-the-holocaust.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kadının gözleri az sonra dönecek seksi düşünüyor bence. her afrikalı yamyam gibi karnı aç tabii... ve susamış ama bu sefer sekse susamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 SirWinstonPee said: Ne alaka? Dil din renk ayırt etmeyen insan ana düşünceye güler geçer. KFC yerine bir dildo da tutuyor olabilirdi, o zaman kimse ırkçı muhabbeti yapmazdı. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Irkçılıkla bir problemim yok benim baya komik o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Dildonun alası kendi ırkında olduğu için, bakışlar öyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ya da beyaz kadın yerine angelina jöle, yahut madonna koyar. eline de zenci bebek verirdik. celebrity stole my nigga baby olurdu. adopted tabii. çalma değil. haşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 nigga diyerek tukaka yaptın dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 nigga nigga nigga nigga nigga why arent they nigga nigga nigga nigga nigga nigga yes they are all nigga nigga nigga nigga nigga nigga why are sad my nigga nigga nigga nigga nigga nigga oh shit i accidentally the whole kfc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ya biri şu siyahi amerikalılarla KFC muhabbetini bi anlatsa ya. Bilmiyorum, muhabbete de uzak kaldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aç insana yapılan zulüm ırkçılık sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 https://i.chzbgr.com/completestore/12/9/27/DZG6nGUMHkujcNfqPGP6fw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 DA2019 said: Ya biri şu siyahi amerikalılarla KFC muhabbetini bi anlatsa ya. Bilmiyorum, muhabbete de uzak kaldım. :( afrika kokenli homo sapiens sapienslerin kızarmıs tavuğu cok sevme ihtimali avruap kokenli homo sapiens sapienslere gore daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 O muydu tüm geyik ya? Bunun nesi ırkçılık? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tavukların kesilip kovaya konmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Irkçılık genellemede. Watermelon KFC Kool-aid falan. Örnekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hahaha abi bannnn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar