__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 MERHABALAR...[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 SLM :-):-)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Alıntıla
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Herküüüüüül! gel ulan buraya analığın gelmiş hele elini öp bir yol.. Hoşgeldin kurbanınızı buradamı alırsınız yoksa akşama tapınağa mı getirelim?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hoşbuldum arkadaşlar tşk.ederim:))))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 babacum herkül kim?anlayamadımdaaa:))))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hoşgeldin,Buyur geç otur şöyle. Ne içersin?Çay,Gave?Powerade?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Alıntıla
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hoşgeldin :=P Sen gecenin bir saati gel sonrada sitem et bana :=P ;=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 slmlar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya arkadaşlar erinmeyip kendi konumuzu açalım hem prova olur.yani arada kaynıyosunuz.başlığa merhaba yazıp konu açmak zor değil.sosyal olalım.bu arada hoşgeldin hera Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 szasstamcım sitem falan etmedim şakasınaydı ok:)neyseee:))) tekrar hoşbuldum herkese tşklerr[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hoşgeldin...imzandaki i'ler ters olmuş *!tepki bekler*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ardeth neden tepki wermemi bekliyosunki:))) yalnışlıkla değil bizzat kendi isteğimle ters yaptım ok:)[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hoşgeldin tanrıça Hanım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşbulduk asteroth bey:))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
pan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşgeldinizz[signature][hline]wtf? Alıntıla
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 slm[signature][hline]Geforce Fx5900 Alıntıla
Abus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 selam sanada[signature][hline]Love is Divine Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: __HeRA__, 29 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Ardeth neden tepki wermemi bekliyosunki:))) yalnışlıkla değil bizzat kendi isteğimle ters yaptım ok:) benimde beklediğim tepki buydu zaten...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ardeth neden öyle bi tepki wermemi bekledin anlayamadım yanii:)))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hoşbuldum takrarr...sağolun:)[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.