__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 MERHABALAR...[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 SLM :-):-)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Herküüüüüül! gel ulan buraya analığın gelmiş hele elini öp bir yol.. Hoşgeldin kurbanınızı buradamı alırsınız yoksa akşama tapınağa mı getirelim?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hoşbuldum arkadaşlar tşk.ederim:))))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 babacum herkül kim?anlayamadımdaaa:))))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hoşgeldin,Buyur geç otur şöyle. Ne içersin?Çay,Gave?Powerade?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hoşgeldin :=P Sen gecenin bir saati gel sonrada sitem et bana :=P ;=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende hosgeldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 slmlar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya arkadaşlar erinmeyip kendi konumuzu açalım hem prova olur.yani arada kaynıyosunuz.başlığa merhaba yazıp konu açmak zor değil.sosyal olalım.bu arada hoşgeldin hera Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ho$geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 szasstamcım sitem falan etmedim şakasınaydı ok:)neyseee:))) tekrar hoşbuldum herkese tşklerr[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hoşgeldin...imzandaki i'ler ters olmuş *!tepki bekler*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ardeth neden tepki wermemi bekliyosunki:))) yalnışlıkla değil bizzat kendi isteğimle ters yaptım ok:)[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hoşgeldin tanrıça Hanım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşbulduk asteroth bey:))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşgeldinizz[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlione Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 slm herkese arkadaslar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 slm[signature][hline]Geforce Fx5900 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 selam sanada[signature][hline]Love is Divine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: __HeRA__, 29 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Ardeth neden tepki wermemi bekliyosunki:))) yalnışlıkla değil bizzat kendi isteğimle ters yaptım ok:) benimde beklediğim tepki buydu zaten...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hoşgeldin aramıza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ardeth neden öyle bi tepki wermemi bekledin anlayamadım yanii:)))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hoşbuldum takrarr...sağolun:)[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.