Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abi bu 2 oldu ya ! gene logout olmamışsın ya ! LOGOUT LOGOUT LOGOUT ! cafe'lerde harcanıyor account'un :([signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hekleyin gitsin :p[signature][hline]shinsetsu desu..
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oh no ! :-o[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hangi kafe bu ya ?? ben arada ünide giriyorum o kadar ???[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sifrenizi degiştirin ltf.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yaw dalamar değil kalamar[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hep de aynı adam görüo :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: shapshal, 02 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: hep de aynı adam görüo :D iyi bir takip :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 gaydir gay...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Öne çıkan mesajlar