SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 laptopta film izlerken birden dondu mavi ekran geldi kapandi fln simdi acilmiyor..acinca operating system not found yaziyor..neresi yanmistir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tavsiyelere uyup yan yatırmışsın. düzeltirsen sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 işletim sistemi yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hdd ye basardım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 patatespresi said: tavsiyelere uyup yan yatırmışsın. düzeltirsen sorun çözülür. *buraya hakaret gelecek* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hdd gibi geliyo banada kac paraya yaparlarki tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 o camiye sesi yüksek demeyecektin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ahaha aynen ya allah carptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Disk partition yapısından tut da harddiskin ruhunu teslim etmesine kadar birkaç sorun olabilir. Bios üzerinde diski görmüyorsa disk çöp direk. Ama görüyorsa ve elinde windows 7 CDsi varsa notebook'u CD'den başlat ve harddisk'i görüp görmediğini bir incele. Diski görüyorsa partitionlar bozulmuştur, disk bulunamadı diyorsa yine çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 valla internetten almıştım goldtan onun servisiyle normal bayilerin servisi farklıymış taa istanbula yollamam gerekiyomuş burdaki gold almadı fln.bende s.ler garantiyi diyip normal bilgisayarcıya verdim bikaç güne belli olur ne olduğu..siz siz olun goldtan bişey almayın özellikle goldun internet sayfasından kesinlikle alışveriş yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar