-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaslar Baslıktan da anlasıldıgı gibi Yunanca Rock ve Slow sarkılar vede sarkıcılar arıorum. Bana Sanatcı vede Album isimleri yada Mp3 Linkleri vede Sitesi Solermisiniz acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 de polli polli dumma tikirelli diye bir şarkı vardı sevgili aşık veysel'in. yaa yaa[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Fedon:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 anna vissi var . dünyaca ünlü sanatçıları..
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Natalie,Anna Vissi,Fedon,Bide bişi daha vardı Şek şek şek şek Şeginomore Give se more .. neydi o ya :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sorrowful farewell iyi sarkidir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Öne çıkan mesajlar