Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet üyeligimi yaptim sonunda wow a girebilmek icin ama nerede cd key garantisi yazdigini goremedim. birde tiklamam gereken bir yer falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Congratulations! You have been accepted into the World of Warcraft® Final Stress Test and Open Beta. Your unique World of Warcraft Open Beta key is reserved for you! Guaranteed!!! Due to high demand, we are distributing keys in groups. You will get your key as soon as your group is released. Please do not resubmit your information because it will not get you in any faster. Watch for your Final Stress Test and Open Beta key email and have fun! WEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 u are welcome :o[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 fileplanet download için direk link veriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cd key geldikten sonra direk download a tiklayabilecegiz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu arada abuser lalu tekrar iş başında.. o başvuruda başka email kullansam acaba başka key alırmıyım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Gelmiyor ben denedim :p key geldiktne sonra dlye başlıyabiliyorsun[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben denedim o olayı bilmiom sabah 10'da üye olmuştum ben hala key gelmedi.key olmadan fp'den dl'de edilmiyor. yarına artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yatcez kalkcez key gelmis olcekk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bana yardımınız lazım lütfen birileri bana address,city,state ve zip/postal söyleyebilirse çok sevinirim.Sign up oluyorum bende. Bide country e US yazdınız dimi?Lütfen çok acil[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Adamlari can evinden vur :d [Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mad_Wolf: veya gnome mage veya warlock olabilir adam gibi bi$i: undead rogue da olabilir.. adam gibi bi$i: dur adam gibi bi$i: dur.. adam gibi bi$i: human rogue deneyelimmi ? Mad_Wolf: duramiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yok ya beyler ben us flm yazmadım gayet tr deiye koydum çat geldi key uğraşmayın us le flm ya da belki beni arada kaçırdılar bilemiycem zaten 50 bin kişiyi mi kontrol etcek adamlar onune gelene veriyorlar keyi fp den...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 gencler 8$ lik mi aldiniz 16$likmi ? bende 8$ lik aldim oyle bi gratz falan gelmedi bana cdkey gelcekte gelmedi salak salak uye oldunuz helala olsun die mail geldi hayirmi ? kandirildimmi AÇ oğlu açlar beta için para isteyerek NCSoft u bile geçtiler açtıkta allah hepsinin belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 go baal go! burn to blizzard![signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ağalar bana $u geldi Hey Ekim Sari, thanks for choosing us! Thanks for your purchase from IGN and your support of our continuing crusade to provide the best software, sites, and services for gamers like you. Below is a summary of the software registrations or services that you've signed up for. Your credit card has been charged by "GameSpy Industries" for the amount shown. Be sure and save this e-mail. We may ask for some of this information if you need to contact customer service in the future. You'll be receiving another e-mail shortly with more information on how to take advantage of your new subscription! Thanks again for your support! ORDER INFORMATION FilePlanet + GameSpy Network Monthly $7.90 Tax $0.00 Total $7.90 BILLING INFORMATION bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla If this is a recurring subscription to IGN products you will be billed again 5 days before your current service period ends. You must cancel 10 days before your current subscription period expires to avoid billing for the next period. Once you cancel your account, it will remain active for the rest of the timeframe you originally subscribed for, but will not renew at the end of that period. Game Purchases: Game purchases are a one time purchase and are not a recurring subscription with IGN. If your purchase included a bonus HitPoints award, you will receive an email as soon as the points have been deposited into your account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 baalcim simdi download etmeye calis wow u o zaman bi yer gelecek orasini doldur accept et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 canim deneyim de nerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 search den warcraft yaz cikar orda listede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yaw serefsizim killigina bu kadar karman curman yapiyorlar buldum abi de baslamiyor download mownload orda salak salak wow_beta_sitres.zip falan yaziyor da yok download falan ayrica bana key mey gelmedi sitress test oldum serefsizim sitresimi test ediyorlar neyse yarin bakarim da 8$ dogrumu ? yoksa bana sadece uyelik mi sattilar eger oyleyse sokarim wowada fileplanetede[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 relax mi kaldi bilader 1:20 dakkadir ugrasiyorum alttarafi bi kredi karti ve bilgilerimi alacak ok'dir bab biz sana doncez die mail atcak bunu programlamak zor bisey deil yok 30 $ekilli sayfadan gecip 28 turlu okey butonun bastiktan sonra adam bana hala congratz uye oldun diyor bilader skimde deil senin uyeligin bana wow account gonder diyemiyorsun zaten yaptiklarina EŞŞEKLİK denir başka bişey deil fileplanete account sattiriyorlar ayıp ulan ayıp be bari insan gibi bi mail atin cevap verin ordan oraya gezmekten afalladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 8$ ile wow stress'e girebilirsin login olduktan sonra anasayfadan signup yaptıysan wow için key bekliceksin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar