Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ekran kartını update edemiyorum. Eski versiyon vardı update edeyim dedim son versiyonu indirdim ve foldera actım sonra yükle kardes dedim beceremedi not installed oldu. Olabilir dirver cakışmıstır dedim uninstall ettim eskini safe modla actım ve driversweeper ile nvidialı herseyi temizledim. sonra PCyi restartlıyıp tekrar son sürümü yüklemeyi denedim ama gene cortladı. bu sırada windows kendi driverlarını yukledi ve calısıyor ekran kartı ama nvidia panel falan açılmıyor bi tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Abi bir önceki versiyonu kurmayı dene nvidia'nın veya beta nvidia driverlarından en son olanını dene bi de onlarda ne oluyor ona bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 En sonunda windows kurdu ben device managerdan gidip update et bu folderdaki ile dedim oldu gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar