seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 wow'a daha bu ay başladım ama lotro geçmişim olduğu için çabuk ısındım. günlerdir pvp yapıyorum ve yarın ilk loom eşyamı almış olucam. melee takılmak istediğim için 2 handed bi kılıç almayı düşünüyorum. şu anda disc. priestim. süper bi sınıf aslında, warsong'ta ilk üçte olmadığım zaman yok. ama yakın savaş karakterim de olsun bi tane. bu loom eşyayı atmak için, warrior mu paladin mi daha iyi olur uzun vadede? bi de, loomlar equip yapınca bağlanıyor mu karaktere yoksa paladin deneyip sıkılıp aynı kılıcı warrior'a atabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 evet warriordan sıkılınca paladine atabilirsin, bind on account oluyor o itemlar. pvp dengelerini bilmiyorum pek, zaten expansion gelicek yakında iyice değişicek her şey. bence hangisini sevdiysen onunla oyna en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 wow güzel mi ya ben de oynasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 güzel, yengeçler bubble beam saldırısı falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar