uk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ben deneme amacli bi uygulama yazdim android icin, digerlerine bakmadim android icin normal android gelistirme ortamini hazirliyorsun zaten, eclipse, sdk, bi de emulator fln sonra sadece cordovayi lib e ekliyosun, oradaki hello world ornegini incelersen gorursun basit zaten, sonrada web sitesi tasarlar gibi devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bir deneme yapayım bakalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 phonegaple js ile yazdığın uygulamalarda görseller falan normalde göre daha yavaş çalışıyor ama yok görsel ağırlıklı bir şey değilse direk bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 görselliğin açıkçası benim için önemi yok ama tabi ki son kullanıcı için fark yaratır ama ciddi görsel öğeler olmayacak dolayısıyla kafama yattı gibi. platform olarak windows tablete karar kıldım. bu bağlamda döküman vs. toparladım ve hala araştırıyorum. varsa sürekli takip ettiğiniz, bu iyidir dediğiniz kaynaklar paylaşırsanız çok minnettar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bende ariyom ole kaynaklar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar