aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 verileri oracle sunucuda tutmak kaydıyla arayüz, kodlama ve veri transferleri aşamalarında hangi dilleri kullanmak gerekiyor? çok detaylandıramıyorum şu anda, akşama yazayım ayrıntıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Java + Android SDK ? adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Java Bi de oracle'la bağlantı kuracak web serviceler yazabilirsiniz xml, json vs. döndüren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bilip ama duymak istemediğim cevap o ama ya :[ web sitesi mantığıyla geliştirsek c# ile olmuyor mu? o noktada beynim algılayamıyor gerçekten :s sonuçta aspx bir siteye platform bağımsız hepsi bağlnabiliyor yoksa bağlanamıyor mu :S sdfs beyin ambale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 c# ile json döndürebilirsin zaten misal: http://www.codeproject.com/Articles/272335/JSON-Serialization-and-Deserialization-in-ASP-NET çok object oriented olmasına gerek yok diyosan database'e select at dönen table'ı parse et yazdır response'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 java ile aspx sayfasina baglanip json donduren veri cekebilirsin, onuda java class i a serialize eder keyfine bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arayüzü de yine aynı şekilde html css jquery + çok minik java ile yapabiliriz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aramil, gozlerin yasli yasli yaziyormussun gibi bir izlenim yarattin bende. phonegap deyip hayatini kurtarayim madem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 içime akıyor yemin ederim şu an şelaleler : çalıştığım iş yeri teknodesteğe başvuracak android'e yapalım diyorlar projeyi de java bilmeyen adam nah yapar 1 seneye diye geçiyor içimden sürekli. nasıl kotaracam işi bilemedim oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 freelance yaparım ben isterseniz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 windoz tablete zorlayım ben ona yazalım en iyisi sdf arkadaş dertler derya ben de bir sandal of :{( (bıyıklı ve üzgün sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bir de şimdi hakan bey vakası olacak diye de tırsıyorum sdfgdsdvzfgts adam hem mühendiz hem de zamanının oyuncusu burada olabilir huauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hakan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Arda'ydi o gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 evet Arda'ydı kafa kalmadı 3 saattir sürekli düşünmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 c# biliyosan, javada cok zorlanmazsin gibi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bilemiyorum ki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 artik ben hicbirseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ne biliyosun? ordan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bildigim tek sey hiçbirşey bilmediğimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Adam oluyo. adads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 babasi cocuga sen adam olamazsin demis Adam Sandler olmus shushuahuahfuduhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 c#, .Net framework 4.0, css, html, giriş düzeyi java. web teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumdaydım. java ile çok uğraşmak istemiyorum çünkü windows phone kayacağım plan o. o yüzden bunca cebelleşme. bir de şunu sorayım windows tablet için yapsak bu web uygulamasını arayüz silverlight mi olacak yoksa yine html+js+jquery gidebilir miyiz? yoksa silverlight + xna mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yukarida di aslinda en mantikli cozumu soylemis ama sanirim dikkatinden kacmis, senin icin phonegap ya da diger adiyla apache cordova ilac gibi gelecektir arayuzu vs. html js css ile hazirlarsin, datalarida ajax ile cekip js ile islersin :) http://phonegap.com/ tabi en buyuk guzelligide, bunu bir cok mobil isletim sistemine uygun hale getirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 göz ardı etmedim, indirdim hatta phonegap. dökümantasyonu inceledim, şunu görünce bir düşündüm: -Download and install Virtual Box -Download and install WebOS SDK -Download and install cygwin SDK (Windows only). Make sure you select "make" as it is not included by default -Download the latest copy of Cordova and extract its contents. We will be working with the webOS directory. Çok karışacak gibi geldi, gözüm korktu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar