Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android uygulama geliştirme [tablet]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
verileri oracle sunucuda tutmak kaydıyla arayüz, kodlama ve veri transferleri aşamalarında hangi dilleri kullanmak gerekiyor? çok detaylandıramıyorum şu anda, akşama yazayım ayrıntıları.
Mesaj tarihi:
bilip ama duymak istemediğim cevap o ama ya :[
web sitesi mantığıyla geliştirsek c# ile olmuyor mu? o noktada beynim algılayamıyor gerçekten :s sonuçta aspx bir siteye platform bağımsız hepsi bağlnabiliyor yoksa bağlanamıyor mu :S sdfs beyin ambale
Mesaj tarihi:
c# ile json döndürebilirsin zaten
misal:
http://www.codeproject.com/Articles/272335/JSON-Serialization-and-Deserialization-in-ASP-NET

çok object oriented olmasına gerek yok diyosan database'e select at dönen table'ı parse et yazdır response'a..
Mesaj tarihi:
içime akıyor yemin ederim şu an şelaleler : çalıştığım iş yeri teknodesteğe başvuracak android'e yapalım diyorlar projeyi de java bilmeyen adam nah yapar 1 seneye diye geçiyor içimden sürekli. nasıl kotaracam işi bilemedim oyş
Mesaj tarihi:
c#, .Net framework 4.0, css, html, giriş düzeyi java. web teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumdaydım. java ile çok uğraşmak istemiyorum çünkü windows phone kayacağım plan o. o yüzden bunca cebelleşme.

bir de şunu sorayım windows tablet için yapsak bu web uygulamasını arayüz silverlight mi olacak yoksa yine html+js+jquery gidebilir miyiz? yoksa silverlight + xna mi?
Mesaj tarihi:
yukarida di aslinda en mantikli cozumu soylemis ama sanirim dikkatinden kacmis, senin icin phonegap ya da diger adiyla apache cordova ilac gibi gelecektir

arayuzu vs. html js css ile hazirlarsin, datalarida ajax ile cekip js ile islersin :)

http://phonegap.com/

tabi en buyuk guzelligide, bunu bir cok mobil isletim sistemine uygun hale getirebilirsin
Mesaj tarihi:
göz ardı etmedim, indirdim hatta phonegap. dökümantasyonu inceledim, şunu görünce bir düşündüm:

-Download and install Virtual Box
-Download and install WebOS SDK
-Download and install cygwin SDK (Windows only). Make sure you select "make" as it is not included by default
-Download the latest copy of Cordova and extract its contents. We will be working with the webOS directory.

Çok karışacak gibi geldi, gözüm korktu açıkçası.
  • Yeni Oluştur...