Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android uygulama geliştirme [tablet]

aramil

Öne çıkan mesajlar

c#, .Net framework 4.0, css, html, giriş düzeyi java. web teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumdaydım. java ile çok uğraşmak istemiyorum çünkü windows phone kayacağım plan o. o yüzden bunca cebelleşme.

bir de şunu sorayım windows tablet için yapsak bu web uygulamasını arayüz silverlight mi olacak yoksa yine html+js+jquery gidebilir miyiz? yoksa silverlight + xna mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yukarida di aslinda en mantikli cozumu soylemis ama sanirim dikkatinden kacmis, senin icin phonegap ya da diger adiyla apache cordova ilac gibi gelecektir

arayuzu vs. html js css ile hazirlarsin, datalarida ajax ile cekip js ile islersin :)

http://phonegap.com/

tabi en buyuk guzelligide, bunu bir cok mobil isletim sistemine uygun hale getirebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

göz ardı etmedim, indirdim hatta phonegap. dökümantasyonu inceledim, şunu görünce bir düşündüm:

-Download and install Virtual Box
-Download and install WebOS SDK
-Download and install cygwin SDK (Windows only). Make sure you select "make" as it is not included by default
-Download the latest copy of Cordova and extract its contents. We will be working with the webOS directory.

Çok karışacak gibi geldi, gözüm korktu açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...