NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 spurdo said: kafa daha teorige yatkın pratikten ilaç teorisi falan zart zurt klinik farmakoloji onları severim diye eczacılık yazacaktım. mühendislik uygulamalı bilmiyorum nasıl yaparım ama göreceğiz,teorik bişey de yokki para kazandıran veya yurtdışına gidebilecek Yurtdışına gitme işi okuduğu bölümden çok sana bağlı. Sırf mühendislik okudu diye kimseye yurtdışı kucak açmıyor böyle sanıyorsan 4. senenin sonunda seni çok büyük bir hayal kırıklığı bekliyor şimdiden söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Baska universitede eczacilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 itü kimya mühendisliği tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Gemi inşaa'dakilerin yurtdışına gitme sebepleri Türkiye'de işsiz kalıyor olmaları ya da komik rakamlar teklif ediliyor olması olabilir mi? Benim 2 tane çok yakın arkadaşım gemi inşaa bitirdiler, ikisinin de ödüllü dereceli vs. projeleri vardı ülke çapında, birisi yurtdışına çıktı bu sene, diğeri de iş kovalıyordu. Ki ikisi de böyle canavar gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar