spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Soru açık Ilaç firmasında çalışMak istiyorum,yurtdışı yüksek lisans olabilir,yurtdışında yaşamak istiyorum. Farmakolojide uzmanlaşmak istiyorum,eczacılıkmı daha iyi olur kimya müh mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kimya müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 eczaneniz varsa hazırda marmara eczacılık yoksa diğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Aluriel said: eczaneniz varsa hazırda marmara eczacılık yoksa diğeri eczane yok diğerinde yurtdışı master yapıp oradan ilaç şirketine girebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bilmem gidebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ne biliyim abi ben. seni tanımıyorum en başında. belki hayırsız uğursuz adamın tekisin, belki gayet akıllısın, yeteneklisin. ama tabi çalışınca neden olmasın? eczacılık ile zor ama ya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Aluriel said: ne biliyim abi ben. seni tanımıyorum en başında. belki hayırsız uğursuz adamın tekisin, belki gayet akıllısın, yeteneklisin. ama tabi çalışınca neden olmasın? eczacılık ile zor ama ya bence itü kimya daha iyi gibiymiş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arkadaş breking bad'den etkilenmiş meth yapmak istiyormuş. edit öncesi bunlar yazıyordu en azından. sevgili alan yetkilisi ve diğer yetkililerle temasa geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 itü kimya oku marmaraya bulasma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ezcacı mezun sayısı, kimya meznunundan daha az ezc.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Eczaci dediğin diplomalı bakkallık değil mi? Mis gibi iş kur bi eczane koy bi kalfa sen arada bi dükkana ura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "nutella yerim" said: itü kimya oku marmaraya bulasma sakın nesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Rerore said: ezcacı mezun sayısı, kimya meznunundan daha az ezc.(tu) özel şirket için hangisi iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 spurdo said: "nutella yerim" said: itü kimya oku marmaraya bulasma sakın nesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BonePART said: Eczaci dediğin diplomalı bakkallık değil mi? Mis gibi iş kur bi eczane koy bi kalfa sen arada bi dükkana ura. mühendislerde diplomalı amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 özelde kimya müh. çalıştıran şirket sayısı daha fazla ilaç şirketi sayısı az ama kimya müh gidip kendi kimya fabrikamı kuruyorum diyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yooo,agır kaldırmıyoz,siz bakkalık yapıyorsunuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "nutella yerim" said: spurdo said: "nutella yerim" said: itü kimya oku marmaraya bulasma sakın nesi var önemli değil benim için,hiç bir aktiviteye falan girmeyeceğim zaten kimseyle siyaset falan uğraşacak halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dasaaa said: arkadaş breking bad'den etkilenmiş meth yapmak istiyormuş. edit öncesi bunlar yazıyordu en azından. sevgili alan yetkilisi ve diğer yetkililerle temasa geçildi. hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 benim için önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "nutella yerim" said: benim için önemli bütün türkiye şakirt zaten aynı tipler her üniversitede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 emin ol yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yurtdışında yaşamak istiyorsan eczacılık fayda etmeyebilir çünkü amerika ve çoğu avrupa ülkesinde ilaçlar marketlerde satılır. kimya mühendisliği daha geçerli olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 spurdo said: BonePART said: Eczaci dediğin diplomalı bakkallık değil mi? Mis gibi iş kur bi eczane koy bi kalfa sen arada bi dükkana ura. mühendislerde diplomalı amele Mühendisin imza yetkisi proje çizimi imalat yönetimi bi sürü işi var. Türkiyede eczacıların kutulu ilaç satmak dışında su anda hiç bi olayı yok. Hangi ilacın hangi ilacın alternatifi olacağı bile SSK tarafından belirlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ciddi kariyer vs düşünüyorsan kimya müh. esnaf olacam diyorsan eczacılık. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar