Solar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Oncelikle oyundaki zirh cesidi bir elin parmaklarini gecmiyor..bone,chitin,tantel,mabari,padded,ubese,composite,ris,bounty hunter, mandolarian ve stormtrooper armor olarak 11 armor diyelim..biraz geciyor gibi gozukuyor ama zaten risle mandolariani cikariyorumki bunlardan serverda yok denecek kadar azdir,kisaca zor giyersiniz oyleyse kaldi geriye 9.Bunlardan kullanilan ise bi ubese,bi compositedir.Serverin yuzde 99uda bu zirhlari giyer. Ne yazikki sevgili developerlarimiz bi equipment revamptir,oyuna yeni zirh katalim,biraz adam edelim oyunu falan diye hic calismamaktadir. Neredeyse butun zirhlarda birbirinin ayni yani. Light armor , belli protectionlar. Peki bu nasil olabilirdi? Mesela en basidinden cok cok zor yapilabilen ris armorla mandalorian armorlarin korumasi medium seviyeye cikarilabilir ve lightsabre haric butun korumalar eklenebilirdi default. Diger armor cesitlerinindede mesela birisi stuna karsi iyi korurken,digeri energyye,digeri heate baska bi cesidide kinectice karsi iyi korurdu,boylece herkes binbir cesit zirh giyerdi,Composite default zirh olmaktan cikardi. Ubese kinetic koruyorsa,compositein kinetic korumasini bi 40lara 30lara cekip energy korumasini 70,80lerde tutacaksin mesela. SIkIyorum , chitinde stuna karsi koruycak,padded acid ve heat gibi enerji turlerine vs. vs. Boylece kullandigin silaha gore zirhin onemi oldukca artacakti. Hem degisik silah hemde degisik zirhlar kullilacakti oyunda. Gerci oyunda pvp yok oyle ama neyse. Birde bir suru imperial trooper zirhlari var bunlari neden koymuyorlar anlamis degilim. Istediginiz rutbeye gelin,aldiginiz indirim ve alabileceginiz item cesidi sabit. Fakat bi siyah storm comandodur, kahverengi swamp comandodur, jetpack gorunuslu beyaz storm comando veya siyah stormtrooper armoridir falan ekleyeceksin oyuna bak ne kadar senlenir ortamlar,degisir,guzellesir. Belli rutbede belli esyalar ulasabilceksin. Ama gel gorki boyle basit birseyi bile yapamiyorlar.Neymis her irka gore tasarliyamiyorlarmis.Composite nasil yaptilarsa bunuda yapabilirler ama neye usendiklerini anlamiyorum. Arti her irk her zirhi giyecek diye bi sart yokki.Basta wookielerde zirh giyemiyordu,ve hala tradashonlar bot giyemiyor vs vs. O kocaman mon calamari kafasi sigmiyorsa kaska sigmasin o zaman,giyemesin.Her irk herseyi giycek diye bisi yokki.Arti wookileri imperial yapan zihniyet tartisilir. Sonra oyundaki giysi cesitleride cok az,tasarim ozurlu;bi cloaklar olmasi gerektigi gibi degil. En sonunda lutfettilerde bi hooded cloak geldi ama hala hooded cloaktan cok hooded robe olmus. Cloak pelerin demektir kardesim,boyle omzundan arkaya dogru inen,yurudukce,hareket ettikce sallanan,karizmatik bi giysidir. Robe ise bildiginiz cuppe. Her ikisindede hood kismi olabilir ama neden hala hooded robeu hooded cloak olarak yutturmaya calisiyorlar anlamis degilim. Arti silah tiplerininde cogu rezalet. Mesela power hammer. Savas cekicinden cok civi cekici gibi bisi. Oyle bi heybetli durusu falan hic yok. Blast dmg vuruyor mesela ama gel gorki cat cut kutuk gibi vurusu var. Ona mesela bi kafasina elektrik animasyonu falan,bide vurunca impact tarzi bi animasyon koysalar guzel olur. Merak edenler bi warhammer 40kdaki commanderin tasidigi savas cekiciyle bu cekici karsilastirip aradaki farki gayet net gorebilir. Sonra two handed curved swordlar..Bunlarda katana tarzi kilic olmasi gerekirken gene boylari kisa,boyle bi duz mutfak bicagi gibi islemesiz garip bisi. Yani bu kadar kotu yapilir silahlar ya. Pikemanin mesela vibro axeler falan iyi diyecegim ama cok daha iyi olabilir. Mesela bi wizards of the coastun alternity denen masaustu settingindeki Tri-Staff tarzi oldukca karizmatik pikelar konulabilir. Govdesinde boyle enerji animasyonu akisli felan. Oyunun grafik motoru cok iyi ama neden kullanmiyor yahu. Sonra sabre gorunus cesitleride cok cok az. Her generation sabrea en az bi 3 degisik gorunus lazim bence. Jedi robelara gelelim sonra. Koskoca oyunda tek cesit jedi robe var yahu. Koskoca galaksinin jedilarinin giyebilecegi sadece tek cesit robe var. Dark Jedi Knight robelar farkli diyeceksiniz ama o sadece padawan robeun siyaha boyanmis hali o kadar. Insan az bi robe cesidi koyardi pub9 da insafsizlar. Daha cok aklima gelen nokta var ama bu developerlar bunlari hep gormezden geliyor,bende burada yaziyorumki icimde kalacak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bence bunlari official forumlara yaz icinde kalmis belli...ya da kesin cozum birak oyunu benim gibi duselmez artik swg:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 guild wars cikana kadar diablo tarzi takiliyorum iste.Cunku baska oynayacak oyun yok. Rome total warla swgyi beraber goturuyorum. Eskisi gibi oynadigim yok swgyi. Guild Warsda diablo tarzi ama en azindan super bi MMORPG oldugunu savunmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 madem parasını verip oynuyorsun SUS!yazdığını okumadım bile. mutlaka haklı oldugun ve benimde aklımda olan şeyler olabilir. ama bunlardan şikayetçiysen yazıcapın yer burası değil.gidersin combat revamp betasına yazılırsın forumlarda yaarsın bunları thenderheart ı mesaj bombardımanına tutarsın. sonra zuçlarsın soe yi. burdan atıp tutarak ne istediğin şeylere ulaşırsın nede başka bişey.kuru sıkı mermi misali "ses var görüntü yok"[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 01 Kasım 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 O dediklerin yillar once yapildi heyd ama burasi tartisma forumu ve bende tartisiyorum. Okumak istemiyorsan okuma,ama neden actigim yaziya msj yaziyorsunki.Bas git baska seylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Burda senden başka tartışan yok bu konuları heyd onu demek istiyor..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 tartışma bir-kaç kişiyle yapılır.tartıştığın şeyin tarafının olduğu yerde tartışılır.sen burda anca çamur atarsın oda bi yere düşmez havada kalır[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben oldukca memnunum..Zorla okutmuyorum ya insanlara..isteyen okur okumaz,karismam ben,camurda atarim,goklerede cikaririm ama hakedeni ,kritikte yaparim her seyi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 boş işler :) diyorumki bu yazıları officalk forumlarda yaz işe yarasın sen diyosun ben işe yaramak istemiyorum :) :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Solar çok haklısın..Ayrıca heyd seni anlayamıyorum. Oyunu eleştiriyo ve bence çok da haklı. Ne diyo hakaret eder gibi konuşuyosun? Ne demek ya "oynuyosun o zaman SUS!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 her launch pad açaken ne yazıyor da tıklıyoruz. "I AGREE" bunu diyen adam konuşmıycak kardeşim. cancel eder accountunu daha iyi olduğunu düşündüğü oyunu oynar. benimde oyun hakkında takıldığım noktalar var. ama ben nlar thunder bilmem ne geri zekalısının kafasının şişirmek için kullanıyorum. elbet bi gün okuyup bişeyler değiştiricek( nasıl? combat revamp içinde benim dediğim şeylere benzer bişeylermi warmış? yok canım nerden çıkartıyosunuz)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar