progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 SWG'de screenshot print screen tusuyla çekiliyo yaln1s bilmiosam. Basta ben bu sekilde SS çekiodum ama sonra yeni klavye aldim ve artik Ss çekemiom. Bunu düzeltmenin bir yolu var mi. Lütfen bana anlatin simdiden tesekkürler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 MS Wireless Dektop set falan aldıysan, veya herhangi bir F locklu klavye aldıysan, önce sağ üstteki F tuşuna basman lazım o üst tuşları aktive etmen için :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bendeki jaguar marka F tu_u yada senin dedin gibi bi tu1_ yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 simdi buldum. ole bi tus varm1s yard1m1n için sagol tesekkürler :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 =) ne demek[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar